Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Lennétek együtt egy olyan lánnyal, aki nem tetszik nektek?
Megismerkedtem egy sráccal, aki kicsit úgy érzem "out of my league" :D Én egy tök átlagos csajnak érzem magam, kis súlyfelesleggel, önbizalomhiánnyal.. stb. És úgy érzem, hogy ennek a srácnak eddig nálam sokkal szebb, tökéletesebb lányokkal volt dolga és nem értem mit lát bennem. Ti lennétek együtt olyan valakivel, aki nem tetszik nektek? Csak mondjuk épp nincs más és akkor arra az időre jó? Nem egyéjszakás kalandra gondolok. Nagyjából 1 hónapja vagyunk együtt.
L/22
Attól hogy nem látod és nem érzed magad szépnek, nem biztos hogy úgy is van. Lehet hogy nem egy átlagos nő vagy. Az önbizalomhiány miatt, negatív látásmódod van és félénk vagy, rosszul méred fel saját magad.
Kérdésedre válaszolva nem. Nem lennék olyannal együtt aki nem tetszik. Ha nincs ló, jó a szamár alapon, nem jövök össze olyannal, csak azért hogy legyen valakim. Az érdekkapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!