Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Lennétek együtt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Lennétek együtt egy olyan lánnyal, aki nem tetszik nektek?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy sráccal, aki kicsit úgy érzem "out of my league" :D Én egy tök átlagos csajnak érzem magam, kis súlyfelesleggel, önbizalomhiánnyal.. stb. És úgy érzem, hogy ennek a srácnak eddig nálam sokkal szebb, tökéletesebb lányokkal volt dolga és nem értem mit lát bennem. Ti lennétek együtt olyan valakivel, aki nem tetszik nektek? Csak mondjuk épp nincs más és akkor arra az időre jó? Nem egyéjszakás kalandra gondolok. Nagyjából 1 hónapja vagyunk együtt.

L/22

2016. febr. 12. 22:59
 1/6 anonim ***** válasza:
szex bárkivel
2016. febr. 12. 23:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem. Annak nem sok értelme van szerintem
2016. febr. 12. 23:12
 3/6 anonim válasza:
Nálam pl. ha egy lány átlagos az már ok és a fölött majdnem hogy csak nem számít a kinézet, hanem a személyiség, kisugárzás.Szóval számít a külső de egy bizonyos szint után a személyiség sokkal fontosabb. Pl. szerintem aki átlagos de jól érzi magát a bőrében az sokkal jobb csaj mint egy "fullos" de nem természetesen viselkedő :) Szóval szerintem csak simán tetszel neki úgy ahogy vagy ne gondold túl 22/f
2016. febr. 12. 23:18
 4/6 anonim ***** válasza:
nem biztos, hogy objektíven nézve is szebbek nálad a volt barátnői. azt írtad önbizalomhiányod van. az pedig torzíthatja a valóság észlelését, és ezért gondolhatod őket szebbnek.
2016. febr. 12. 23:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Attól hogy nem látod és nem érzed magad szépnek, nem biztos hogy úgy is van. Lehet hogy nem egy átlagos nő vagy. Az önbizalomhiány miatt, negatív látásmódod van és félénk vagy, rosszul méred fel saját magad.

Kérdésedre válaszolva nem. Nem lennék olyannal együtt aki nem tetszik. Ha nincs ló, jó a szamár alapon, nem jövök össze olyannal, csak azért hogy legyen valakim. Az érdekkapcsolat.

2016. febr. 13. 02:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Veletek lányokkal ellentétben nekünk nemcsak a külső számít. Tehát igen, ha a személyisége megfog, és jól érzem magam vele.
2016. febr. 13. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!