Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A munkahelyemen tetszik az egyik kolleganőm. Elkezdtünk beszélgetni, együtt kajálni. Mindennap megdícsérem hogy milyen csinos, amire pozítívan reagál, megköszöni, de még nem mondtam meg neki hogy tetszik nekem.
Én is pont ilyen kolléganő vagyok, csak az "udvarló" egy olyan férfi, akinek otthon 5 éves kapcsolata van. Nekem herótom van attól, hogy így bókolgat, amikor otthon várja a párja. Szívesen ebédelek, meg kávézok vele, de részemről ez ennyiben kimerül és mivel nem az esetem, akkor is kimerülne, ha nem lenne senkije.
Ha te nem ebben a helyzetben vagy, akkor egyszerűen csak mondd el neki mennyire szimpatikusnak tartod.
Először is, nem tudhatod, a kolléganőnek van-e valakije. Nekem is bókolgatott egy kollégám, de akkor én több éve kapcsolatban voltam, ő tudta ezt és mégis mindig jött a szövegeivel. Nekem nagyon kínos volt, mert nem szeretek senkit lekoptatni, elküldeni, leállítani, mert abból csak fezsültség lesz meg rossz viszony, stb., mert ő megsértődik.
Én azt szeretem, ha egy ffi magától le tud állni és nem nekem kell elküldenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!