Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mindig megbíztok a parotokb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mindig megbíztok a parotokban hogy nem kacsint félre?

Figyelt kérdés
Soha nincs bennetek apró kétely?
2018. júl. 23. 15:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Megbízok benne teljesen.

Ha féregnek nézném, nem lennék vele.

Tudom, hogy ha valami problémája van, akkor szól, és megoldjuk (ha pedig megoldhatatlan és tolerálhatatlan, akkor is előbb szakítanánk, mint a megcsalás... Annak egyikünk se látja értelmét)

2018. júl. 23. 15:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 1 volt 46 ev alatt akiért tűzbe teszem a kezem!!! Amugy mindenki másnál volt kétely!
2018. júl. 23. 15:21
 3/10 próbálokkedveslenni ***** válasza:
100%
Bizalom nélkül nem vagyok párkapcsolatban. Tehát igen.
2018. júl. 23. 15:37
 4/10 anonim ***** válasza:
Nincs bennem kétely mert bízok benne. Enélkül nem is működne a kapcsolatunk.
2018. júl. 23. 15:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy bízok benne. Távkapcsolatban vagyunk, ha nem velem akarna lenni, akkor nem vállalta volna a kapcsolatot. Abszolút nincs bennem kétely.
2018. júl. 23. 15:51
 6/10 anonim ***** válasza:
83%

Bizalom nélkül nincs kapcsolat.

Azon, soha nem gondolkodtam, a sok év alatt megcsalt-é.

Amit látok körülöttem, az alapján elképzelhető. Kevés olyan húsz pluszos kapcsolatról tudok, ahol nem volt megcsalás.

Egy biztos, másba nem lett szerelmes, másért nem akart elhagyni.

2018. júl. 23. 16:24
 7/10 A kérdező kommentje:
6os! És ha kiderulne hogy megcsalt volna nem fájna? Még ha nem is lett szerelmes másba..
2018. júl. 23. 20:34
 8/10 anonim ***** válasza:

Túl tenném magam rajta, ha nem szerelemből tette. Szerelemből, akkor válás és mehet a szerelméhez, értelme nincs együtt maradni, ha más iránt vannak érzelmei.

Szex, megcsalás? Előttem is szexelt más férfiakkal, az X számú férfi, most megtörténik, akkor X, plusz egy vagy kettő. Min változtat?

2018. júl. 23. 23:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem bíztam meg benne. Volt, hogy megcsillant az arcán egy csillámpor (ami amúgy akár az én szemhéjpúderemből is származhatott, de az volt a gyanús, hogy egy ideje nem festettem magam), teljesen kiakadtam, erre azt mondtam nem tudja, van olyan munkatársnője aki minden reggel minden férfikollégát puszival köszönt, lehet hogy tőle szállt az arcára. Volt, hogy beszabadultam az e-mail fiókjába, mert véletlen nem lépett ki és éveket visszanéztem. Soha nem találtam semmit. Most elhidegülés miatt évek óta nincs köztünk szex, és amikor felajánlottam a nyitott házasságot, teljesen kétségbe esett, azt mondta, képtelen tőlem más nőhöz menni, amíg én vagyok a felesége. Szóval én nem bíztam meg benne és én mentem majdnem félre.
2018. júl. 24. 11:30
 10/10 A kérdező kommentje:

Azta.. Utolsó. Hát ez meglepő történet.

Egyébként miért a nyitott házasságot ajánlottad miért nem azt hogy újra kezdjetek?

2018. júl. 24. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!