Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mindig megbíztok a parotokban hogy nem kacsint félre?
Megbízok benne teljesen.
Ha féregnek nézném, nem lennék vele.
Tudom, hogy ha valami problémája van, akkor szól, és megoldjuk (ha pedig megoldhatatlan és tolerálhatatlan, akkor is előbb szakítanánk, mint a megcsalás... Annak egyikünk se látja értelmét)
Bizalom nélkül nincs kapcsolat.
Azon, soha nem gondolkodtam, a sok év alatt megcsalt-é.
Amit látok körülöttem, az alapján elképzelhető. Kevés olyan húsz pluszos kapcsolatról tudok, ahol nem volt megcsalás.
Egy biztos, másba nem lett szerelmes, másért nem akart elhagyni.
Túl tenném magam rajta, ha nem szerelemből tette. Szerelemből, akkor válás és mehet a szerelméhez, értelme nincs együtt maradni, ha más iránt vannak érzelmei.
Szex, megcsalás? Előttem is szexelt más férfiakkal, az X számú férfi, most megtörténik, akkor X, plusz egy vagy kettő. Min változtat?
Azta.. Utolsó. Hát ez meglepő történet.
Egyébként miért a nyitott házasságot ajánlottad miért nem azt hogy újra kezdjetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!