Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak ötöt tudok:
- a kisujja
- a gyűrűs ujja
- a középső ujja
- a mutatóujja
- a hüvelykujja
15? Az egész sárgolyóbison nem tudok 15 dolgot, amit szeretek.
A páromban meg csak egyet szeretek, hogy vagyunk egymásnak.
Intelligens
Humoros
Elozekeny
Ferfias
Helyes
Izmos
Magas
Udvarias
Muvelt
Figyelmes
Torodo
Kedves
Jo-etvagyu
Jo-problema megoldo
Laza
Csak 15-öt szabad? Megpróbálom akkor a legfontosabbakat:
Végtelenül korrekt, egyenes ember - nem csak velem, hanem másokkal is. Hűséges, gerinces, lelkiismeretes, megbízható és képes bízni is (nem féltékeny, ami azért fontos, mert okot nem adok rá és ezért minimálisan sem tolerálom, azonnali szakítóok), önálló, független, határozott, ambíciózus (tudja mit akar az élettől, vannak céljai és tesz is értük aktívan), intelligens, zseniális a humorérzéke, művelt és tájékozott, tartja a szavát (6 év alatt még nem volt üres ígérete), felnőtt ember módjára kommunikál és oldja meg a problémákat, nem egy hisztis, játszmázós óriáscsecsemő. Igazából napestig sorolhatnám, de dióhéjban most ennyi elég.
Hogy jó nagy a melle....
Ha nem gond még 14-szer nem írom le...
Magas
Arca
Mosolya
Gondoskodo
Vicces
Inteligens
Okos
Magabiztos
Sokat szeretget
Simogatja a hajam
Bármiről tudunk beszélgetni
Türelmes
Tud főzni
Szereti a hasát
Szo nélkül részt vesz a házimunkában
Odafigyel magára,a külsejére pl sportolni jár és az öltözködésre is.
Aludni
Aludni
Aludni
Aludni
Aludni
Aludni
Aludni
Aludni
Aludni
Aludni
Aludni
Aludni
Aludni
Aludni
Aludni
nem sikerült összejönnünk, de nagyon szeretek egy pasit, és íme az a 15 dolog:
1. intelligens, de mégsem tudálékos, nem sznob... egyszerűen okos művelt, olvasott. az agya az egyik szexepilje, imádom.
2. tehetséges több területen: sport, zene, írás, reáliák
3. érzékeny, sebezhető, és ezt gyakran nem fél megmutatni
4. gyengéd
5. izgalmas személyiség
6. jó vele beszélgetni, 0-24-ben képes lennék rá
7. tud küzdeni, kitartó
8. jól énekel
9. van benne valamilyen megfejtésre váró titokzatosság, ettől mindig érdekes tud maradni
10. magas
11. jóképű, nekem tetszik
12. ahogy aggódott értem, ahogy féltett (empatikus)
13. a humora... olyan angolos, fanyar, ritkán nyilvánul meg, de akkor szakadok a röhögéstől.
14. szeretem, ahogy szeretett engem
15. és szeretem, hogy el tudott engedni (hosszú és bonyolult, h. milyen nem lehettünk együtt), amikor azt kértem, pedig fájt neki nagyon, de meghozta értem ezt az áldozatot.
nagyon-nagyon szeretlek!
1. Nem mai,tucat lány.
2. Apró dolgokra is figyel.
3. Vevő a hülyeségeimre.
4. A hangja.
5. Imád sajátkezű ajándékokat csinálni. Amiket én kifejezetten utálok:D De neki valahogy olyanokat sikerül,amik tetszenek.
6. Mindig vesz nekem csokit:D
7. Nem kell félnem,hogy nem szeretne igazán,mint más,rajong értem és ezt sohasem fogom tudni megérteni.
8. Minden egyes kutyás filmen tud sírni.
Az egy kutya négy életén nettó háromnegyed órát:D
9. Tudok vele mesét nézni. Nem akarja magát annyira "felnőttnek" mutatni.
10. Ahogy becézget.
11. A humorát.
12. A mosolyát.
13. Hogy nem fél beszólni és megtenni dolgokat. Az első randinkon bekrémezte asszem a kezét. Odanyújtotta a krémet,hogy szagoljam meg,majd belenyomta az orromat:D
14. Hogy kicsi és mindig bújik.
15. Mindig ugyanott sérülünk meg és mikor sebes lett az orrom,majd neki is,ő képes volt ezért letolni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!