Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy felejtsem el ezt a lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsem el ezt a lányt?

Figyelt kérdés

FIGYELEM!Hosszú lesz.De megköszönöm ha elolvasod és megpróbálsz segíteni.Mert fontos lenne.

Már több mint három éve szenvedek ettől és már nem bírom tovább elviselni.

Az egész azután kezdődött hogy új munkahelyem lett.

Egy-két hétig észre sem vettem, pedig ott volt tőlem pár méterre.De miután egyszer közvetlen a szemébe néztem, azóta szinte csak rá tudok gondolni.

Először nem is foglalkoztam azzal hogy egyre többször gondolok rá és hogy szinte megsülök olyan meleg van ha csak ránézek vagy ha közelemben van.Azt gondoltam egy-két hónap és elmúlik.De hétről-hétre rosszabb lett.És már annyira erős volt az az érzés amit iránta éreztem hogy olyat idáig még nem tapasztaltam.Nagyon erős és olyan masszívan bennem van hogy nem tudom kiölni.

Döntenem kellett hogy vagy szívemre hallgatok, vagy az eszemre.És én azt gondoltam jobb ezt az érzést elfojtani.

A lány nem kimondottan az esetem.Pedig tényleg szép és jól is néz ki de sokszor a frászt kaptam tőle.Már csak azért is mert nem tudtam megérteni hogy miért pont ő.

Kb. 1,5-2 hónap után kicsit elborult az agyam és minél előbb el akartam fojtani ezt.

Ezért ráírtam a lányra.Belekötöttem minden kis szarba és olyanokat írtam neki amiket nem akartam és nem gondoltam komolyan.Meg még olyat is ami bár igaz, de nagy súlya van.

Kicsit meg akartam bántani hogy olyat mondjon vagy írjon nekem amitől kiábrándulok belőle.De ez a lány egyszerűen nem akart olyat írni amivel legalább egy kicsit is megbántana.Igazából azt sem értettem hogy miért válaszolt az üzeneteimre.

Teljesen hülyét csináltam magamból és szinte már rászálltam a hülyeségeimmel.kb. fél év után feladtam és mivel féltem hogy esetleg megijesztem a viselkedésemmel, személyesen bocsánatot kértem tőle.

Idővel csak rosszabb lett és már azon kaptam magam hogy aggódom érte.Úgy éreztem/érzem mint ha számomra csodálatos lány volna.Azt meg már fel sem hozom hogy azóta szinte más lány nem is nagyon érdekel.Mert mindegyikben őt keresem.De hiába.Belőle csak egy van.

A lényeg hogy 2,5 éven keresztül nem tudtam elfojtani ezt pedig próbáltam kerülni amennyire lehet.Az volt a baj hogy a munkahelyet sajnáltam volna otthagyni mert ezt leszámítva jól éreztem magam ott.

De kellemetlen volt így dolgozni a lány mellett.

Kb. fél éve hogy felmondtam és elköltöztem több mint 200km-re.Azóta nem láttam.De nem tudok megszabadulni attól az érzéstől amit iránta érzek.

Még is mit csináljak már hogy ez elmúljon?Akasszam fel magam, vagy mi??

Sokszor nem tudok aludni pedig mostanában már nem szoktam vele álmodni.

A munkámra sem tudok odafigyelni mert még ott is sokszor ő jár a fejemben.Újra elkezdtem edzeni annak ellenére hogy nem biztos hogy kéne.De próbálom elterelni a gondolataim.De nem mindig sikerül.

Ráadásul eltávolodtam mindenkitől és teljesen magamba fordultam.Néha rosszul érzem magam az emberek közt és nem akarok senkivel sem beszélgetni.Félek hogy teljesen összeroppanok ettől.

Most ott tartok hogy hiába, nem tudok több időt adni ennek, hátha elmúlik.Tennem kell valamit mert szétrobbanok az idegtől.

Van valami amit már többen tanácsoltak.

Rá kellene írnom és felvenni vele a kapcsolatot.Hát ha segítene.

De hogy?

Nincs bőr a képemen azok után ráírni.Meg azt sem tudom hogy mit írjak neki ezek után.Vagy ha sikerülne is, nem tudom milyen hatással lenne rám.Félek ettől is...

Bár csak ne tettem volna semmit ellene!

Bocsi a helyesírási hibákért, és hogy kicsit nehezen átlátható az egész de telóról írtam.

2018. szept. 2. 21:58
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
94%
Ezt jól elszúrtad,már mindegy.Ha most leírtad volna neki őszintén azt amit ide kiírtál,hogy átlássa a helyzetet,valamit biztos írt volna válaszként.Engem se érdekelne mit írsz,hisz az elején csak kötözködtél,aztán hirtelen a semmiből írsz egy olyat hogy találkozni szeretnél.Engem se érdekelnél ilyen formátumban.De ha leírtad volna hogy 3 éve csak rám gondolsz mert annyira szeretsz,elgondolkoztam volna rajtad,persze ha kicsikét is szimpatikus vagy.
2018. szept. 13. 17:54
 32/51 anonim ***** válasza:

31-es

Te gondolkodol néha miket írogatsz?

2018. szept. 13. 21:55
 33/51 anonim ***** válasza:
Haha majd mi elküldjük neki a kérdésed linkjét :) hátha meggondolja magát.
2018. szept. 14. 15:14
 34/51 A kérdező kommentje:

Tudom hogy el@@sztam.Az elején azt akartam hogy helyrehozhatatlan károkat okozzak.

Álmomban sem gondoltam volna hogy így érzek majd iránta. :(

Tényleg még sosem éreztem így egy lány iránt sem.Ennyire erősen.

Most azért próbáltam meg felvenni vele a kapcsolatot, mert akármennyire is próbálom leplezni és tagadni, látszik rajtam hogy szerelmes vagyok. :/

Mint az is hogy szenvedek ettől.Ezért mindenki akinek beszéltem erről vagy tudott, azt tanácsolta hogy adjak ennek még egy esélyt.Keressem fel, írjak rá...

Már belefáradtam elfojtani azt amit iránta érzek.Ezért is próbáltam felvenni vele a kapcsolatot.

Idáig mindig visszaírt.A munkahekyen egy rossz szót nem szólt hozzám.Egyszer sem küldött el a faszba, sorolhatnám.

Az a baj hogy nagyon érzelmes vagyok.Most meg még kétségbe is vagyok esve.Hogy mi van ha nem találok még egy ilyen lányt?Akit azt sem tudom miért akarok vagy hogy miért érzek így iránta.

Szinte bármit megtennék azért hogy legalább egyszer, egy délutánt együtt tölthessek vele.

Újra hülyét csinálnék magamból.Csak hogy láthassam.

Talán üzenhetnék neki mástól...De ezt már én nem akarom.Mit gondolna?Hogy egy perverz zaklató vagyok?

2018. szept. 14. 16:51
 35/51 anonim ***** válasza:
Lehet felkeres élőbe,és akkor mi lenne veled ? örülnél? mit tennél kérdező?:)
2018. szept. 15. 01:13
 36/51 anonim ***** válasza:

Mindenesetre az,hogy letiltott rossz jel. Sajnos nagyon úgy néz ki,hogy ez a vonat már elment...

Megpróbálhatnál mással üzenni, de szted lenne értelme? Könnyű ezt mondani, de inkább hagyd a fracba ezt a lányt.

2018. szept. 15. 08:57
 37/51 A kérdező kommentje:

#35 Lehetetlen hogy letiltott, majd ő keres élőben.De ha így lenne...

Természetesen örülnék neki.De amint meglátnám, szerintem annyira zavarban lennék hogy azt sem tudnám mit mondjak neki.De igen, tényleg nagyon örülnék neki.

#36 Igen, tudom hogy rossz jel hogy letiltott.Igen, az én fejemben is megfordult már hogy üzenek neki mástól.De annyira félek attól hogy ezzel megijeszteném, hogy nem tartom értelmesnek.

Tisztában vagyok vele hogy el kellene engednem...és ezzel csak egy baj van.Csak egy kérdés!Nem ezt próbálom már 3 éve?!

Már minden erőm beleöltem ebbe, és már belefáradtam.Belefáradtam abba hogy saját magam ellen harcolok és csak tönkreteszem magam.3 év!Ha el tudnám engedni, már rég megtörtént volna.De nem megy, és ezt is leírtam már hogy miért.A találkozó az utolsó esélyem arra hogy ezt le tudjam zárni.

Félek...nagyon...

Nem akarok több éven keresztül így érezni és szenvedni egy lány miatt.

Bár csak ne tudnék a létezéséről! :(

2018. szept. 15. 09:31
 38/51 anonim ***** válasza:

Annyira látszik a kérdezőn hogy félne ha adott lány ott teremne hirtelen mellette.

Figyelj te akarsz beszélni vele? akkor szépen nem virtuálisan ,hanem a való életben élj oké? keresd meg és ne itt sírjál

2018. szept. 15. 14:40
 39/51 A kérdező kommentje:

Persze hogy félnék tőle ha hirtelen megjelenne.Alapból is félek tőle, nemhogy akkor ha hirtelen mejelenne , csak úgy.

Igen, félek tőle.Hisz egy szava gyógyító hatással lehet rám, de ugyanígy elég egy szó ahhoz hogy teljesen összetörjön.

Erre is ki lehetne térni hogy miért, de már így is elég bonyololt lehet ezt olvasni.

Nagyon szívesen felkeresném élőben.Azon vagyok/voltam hogy felvegyem vele a kapcsolatot.Élőben!

2018. szept. 15. 15:59
 40/51 anonim ***** válasza:

De akkor miért nem élőbe teszed meg?

3 év sok idő.

2018. szept. 15. 17:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!