Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy felejtsem el ezt a lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsem el ezt a lányt?

Figyelt kérdés

FIGYELEM!Hosszú lesz.De megköszönöm ha elolvasod és megpróbálsz segíteni.Mert fontos lenne.

Már több mint három éve szenvedek ettől és már nem bírom tovább elviselni.

Az egész azután kezdődött hogy új munkahelyem lett.

Egy-két hétig észre sem vettem, pedig ott volt tőlem pár méterre.De miután egyszer közvetlen a szemébe néztem, azóta szinte csak rá tudok gondolni.

Először nem is foglalkoztam azzal hogy egyre többször gondolok rá és hogy szinte megsülök olyan meleg van ha csak ránézek vagy ha közelemben van.Azt gondoltam egy-két hónap és elmúlik.De hétről-hétre rosszabb lett.És már annyira erős volt az az érzés amit iránta éreztem hogy olyat idáig még nem tapasztaltam.Nagyon erős és olyan masszívan bennem van hogy nem tudom kiölni.

Döntenem kellett hogy vagy szívemre hallgatok, vagy az eszemre.És én azt gondoltam jobb ezt az érzést elfojtani.

A lány nem kimondottan az esetem.Pedig tényleg szép és jól is néz ki de sokszor a frászt kaptam tőle.Már csak azért is mert nem tudtam megérteni hogy miért pont ő.

Kb. 1,5-2 hónap után kicsit elborult az agyam és minél előbb el akartam fojtani ezt.

Ezért ráírtam a lányra.Belekötöttem minden kis szarba és olyanokat írtam neki amiket nem akartam és nem gondoltam komolyan.Meg még olyat is ami bár igaz, de nagy súlya van.

Kicsit meg akartam bántani hogy olyat mondjon vagy írjon nekem amitől kiábrándulok belőle.De ez a lány egyszerűen nem akart olyat írni amivel legalább egy kicsit is megbántana.Igazából azt sem értettem hogy miért válaszolt az üzeneteimre.

Teljesen hülyét csináltam magamból és szinte már rászálltam a hülyeségeimmel.kb. fél év után feladtam és mivel féltem hogy esetleg megijesztem a viselkedésemmel, személyesen bocsánatot kértem tőle.

Idővel csak rosszabb lett és már azon kaptam magam hogy aggódom érte.Úgy éreztem/érzem mint ha számomra csodálatos lány volna.Azt meg már fel sem hozom hogy azóta szinte más lány nem is nagyon érdekel.Mert mindegyikben őt keresem.De hiába.Belőle csak egy van.

A lényeg hogy 2,5 éven keresztül nem tudtam elfojtani ezt pedig próbáltam kerülni amennyire lehet.Az volt a baj hogy a munkahelyet sajnáltam volna otthagyni mert ezt leszámítva jól éreztem magam ott.

De kellemetlen volt így dolgozni a lány mellett.

Kb. fél éve hogy felmondtam és elköltöztem több mint 200km-re.Azóta nem láttam.De nem tudok megszabadulni attól az érzéstől amit iránta érzek.

Még is mit csináljak már hogy ez elmúljon?Akasszam fel magam, vagy mi??

Sokszor nem tudok aludni pedig mostanában már nem szoktam vele álmodni.

A munkámra sem tudok odafigyelni mert még ott is sokszor ő jár a fejemben.Újra elkezdtem edzeni annak ellenére hogy nem biztos hogy kéne.De próbálom elterelni a gondolataim.De nem mindig sikerül.

Ráadásul eltávolodtam mindenkitől és teljesen magamba fordultam.Néha rosszul érzem magam az emberek közt és nem akarok senkivel sem beszélgetni.Félek hogy teljesen összeroppanok ettől.

Most ott tartok hogy hiába, nem tudok több időt adni ennek, hátha elmúlik.Tennem kell valamit mert szétrobbanok az idegtől.

Van valami amit már többen tanácsoltak.

Rá kellene írnom és felvenni vele a kapcsolatot.Hát ha segítene.

De hogy?

Nincs bőr a képemen azok után ráírni.Meg azt sem tudom hogy mit írjak neki ezek után.Vagy ha sikerülne is, nem tudom milyen hatással lenne rám.Félek ettől is...

Bár csak ne tettem volna semmit ellene!

Bocsi a helyesírási hibákért, és hogy kicsit nehezen átlátható az egész de telóról írtam.

2018. szept. 2. 21:58
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
73%
#9, ellene semmit nem csináltam. Azt pedig már leírtam, hogy minden létező dolgot megpróbáltam az elfelejtésére, és nem működött. Igen, azt is, amit javasoltál. Sajnos a szerelem nem egy döntés, vagy elhatározás kérdése. A piros kezeket visszaadtam.
2018. szept. 3. 16:00
 12/51 anonim ***** válasza:
Huh, Te aztán nehezen kérsz tőlünk. A Szerelem Hatalmas Utvesztőihez adjunk neked térképet, és igazitsunk is el,merre menj,hogy rátalálj a Boldogságra! Ilyenkor nagyon óvatosnak kell lennie egy kívülállónak,mert egy egész Élet múlhat egy-egy tanácson.Annyit merek mondani,HA érzel magadban annyi energiát és erőt, hogy egy újbóli találkozás traumáját elviseld,akkor keresd fel,irj rá.Nem tudod kideríteni sehogy,van e komoly kapcsolata?Azért a mai fb-os világban ez már nem olyan nehéz. Ez jelen esetben alap információ, amely nélkül nem tudod meghatározni a további lépéseket!
2018. szept. 3. 17:16
 13/51 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igazából nem csalódtam. :)

Megint itt vagyok, pont úgy mint három éve.Akkor is hasonló tanácsokat kaptam mint most.De akkor nem hallgattam másokra. :/

Most viszont már más a helyzet ezért muszáj tennem érte.

Csak félek hogy ezt már az elején úgy elrontottam hogy most hiába is akarom vele felvenni a kapcsolatot.Egy éve még ismerősök voltunk a fb-on de nem rég töröltem az ismerőseim közül hogy ne lássam a képeit.

Tudjátok mi az ami még nagyon rossz ebben az egészben?Hogy bár egész idáig próbáltam kerülni de ösztönösen őt keresem mindenhol.Mikor még egy városban laktunk sokszor összefutottam vele.De itt...Tisztában vagyok vele hogy esély sincs rá hogy összefussunk, még is keresem.Néha ha meglátok egy hasonló kinézetű lányt, leblokkolok és úgy elgyengülök hogy alig bírom megtartani magam.Ez így nem mehet tovább!

#2 Azért írtam ezt mert akkor talán nem hinné azt rólam hogy egy hülye gyerek vagyok, és nem írok neki olyat amivel megbántom.Érted?

#4 Nem tudom hogy van-e barátja azóta.Igazából én mindig is örültem volna ha lett volna valakije mert akkor van mégy egy ok amiért el kell fojtanom ezt az érzést.

Ő hogy viszonyult hozzám?Még is hogy viszonyult volna hozzám azok után?Mikor már az elején belekötöttem a semmiért is.Összesen pár mondatot váltottunk személyesen és azt is csak a munka miatt.De furcsa módon mikor odamentem hozzá bocsánatot kérni, nem vette le a fejem, pedig én arra számítottam.Csak mosolygott és azt mondta semmi baj.De ki tudja hogy közben mire gondolt?Mi mindennek elmondhatott magában...

#8 Valószínűleg még mindig ugyanott dolgozik és laktam is ugyanabban a városban ahol ő.Találkozzak vele véletlenül... 200km re lakik.Teljesen felesleges lenne mert még ha össze is futnék vele szinte biztos hogy elküldene a pics@ba.

#9 Mit tettem ellene?Azt amit mindig, amik eddig be is váltak.Próbáltam kerülni amennyire lehet, nem beszélni vele csak minimálisat.Másra koncentrálni mint pl az edzés.

Meg ami még sokat segíthetett volna hogy más lányokra koncentrálni és beszélgetni velük.Most nem rég is beszélgettem és ismerkedtem egy olyan nővel aki még tetszett is de egyszerűn nem megyek vele semmire.Mert úgy tekintek rá mint ha ő lenne az egyetlen lány.Ezért nem is nagyon érdekel más.Olyan is volt akivel lefeküdtem de még az se ment úgy ahogy kellene.Az első menet is nagyon sokáig tartott mert amint bevillant ez a lány, elkezdem lankadni és nem tudtam elmenni.Próbáltam minél kevesebbet írni ezért egy-két dolog kimaradt.

#10 Általában ha megtetszik egy lány vagy mondjuk az utcán látok egy nekem tetsző nőt, bizony gondolok ezt-azt. ;)

De nála nem.Pedig tényleg szép lány, gondolhatnék rá, de amint felütné a fejét egy ilyen gondolat, mint ha satuba fognák a mellkasom és elkezdenék összeszorítani.Szóval vele kapcsolatban ilyenre nem is gondolok.Nem is tudok ilyenre gondolni.Tudom hülyén hangzik, de ez van.

#12 Tudom hogy nem egyszerű kérdés.Nem is azt kérem hogy adjatok nekem térképet amivel rátalálok a boldogságra.

Én igazából arra voltam/vagyok kíváncsi hogy ti hogyan gondolkodtok erről az egészről?Hogy ti mit csinálnátok a helyemben?

2018. szept. 4. 11:39
 14/51 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező:Helyedben felkeresném ,ennyit kéne csak tenned.
2018. szept. 4. 18:12
 15/51 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem ezt a lányt már elvesztetted.
2018. szept. 6. 19:17
 16/51 anonim ***** válasza:
95%
Gyáva voltál, elmenekültél az érzéseid elől. Most majd megtanulod, hogy ha nagyon el akarunk veszíteni valakit, akkor az sikerülhet. Ilyenkor mindig azt kérdezem, mi a fenét félted magad annyira? 100 év múlva 2 méterrel a föld alatt leszel így is, úgy is. Akkor meg mit vesztettél volna, ha sebezhetővé hagytad volna válni magad? Mindegy, megtanulod szépen, ahogy mi is mindannyian, hogy a boldogságnak ára van és kockáztatni kell. Vagy a végén majd ott állsz, hogy nem is éltél. És igen, majd baromira fájni fog és elveszítheted akkor is, ha minden klappol. De semmi nem tart örökké. Ha csak egy percig leszel boldog, akkor egy percig, ha 10 évig, akkor tízig. Mindkettő megéri. Kivéve, ha inkább sose leszel boldog, mert füled-farkad behúzva elemenekülsz. Ne reménykedj, a tanulópénzt ezzel fizetted meg, őt el kellett veszítened azért, hogy ha jön a következő, már ne kövesd el ugyanazt a hibát. Ha meg igazán megtanultad a leckét, akkor belátod, hogy 100 év múlva akkor is a föld alatt leszel, ha most szépen visszajelölöd Fb-on és írsz neki és akkor is, ha nem...Szóval nincs veszítenivalód.
2018. szept. 6. 21:40
 17/51 anonim ***** válasza:
84%
Visszajelölés nélkül is lehet írni ha elfogadja a kérést és felvesz messengerbe. Sok sikert! :) Minden követ meg kell mozgatni. Nem szabad feladni félúton.
2018. szept. 7. 06:37
 18/51 anonim ***** válasza:
79%
Hát ha még szereted,akkor találkozni kell vele személyesen,beszélgettek,és kiderül mit is akartok egymástól még.
2018. szept. 8. 22:07
 19/51 anonim ***** válasza:
78%
Nem elfelejteni kellene hanem felkeresni. Egyszer élsz, ne késlekedj! Nem véletlen szinte mindannyian ezt tanácsoljuk neked. Biztosan még a lány sem felejtett el, alig várja, hogy újra találkozzon veled. :)
2018. szept. 9. 10:30
 20/51 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező:

Hogy tud az ember szerelem nélkül szexelni?

Én is szexeltem szerelem nélkül,de csak az élvezet miatt,de nem volt értelme. Amíg nem találtam meg az igazit.

2018. szept. 9. 11:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!