Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy felejtsem el ezt a lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsem el ezt a lányt?

Figyelt kérdés
Pár hónapja kórházban voltam és volt ott egy nagyon szép nővér. Nekem már elsőre megtetszett. De nem kezdeményeztem mert ház ő mégis kórházi dolgozó volt én meg beteggént voltam ott. Meg amúgy sem lett volna semmi esélyem egy ilyen lánynál. Viszont azóta folyton rá gondolok és fantáziálok róla pl, hogy milyen lenne ha idebújna hozzám vagy simogatnánk egymást. Hogy tudnám őt elfelejteni?

2018. aug. 20. 18:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Vagy menj be a kórházba és hívd el randira, vagy uralkodj a gondolataidon, és ne lovald bele magad, idővel elmúlik.
2018. aug. 20. 19:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez már a magasságkülönbség miatt sem működne mivel ő a magasabb olyan 15 centivel. Ráadásul meg sem merném szólítani. Ha valami átlagosat kell kérdezni (pl tőle, hogy milyen gyógyszert kapok az infúziós tűbe) akkor merek kérdezni de elhívni sose merném. Sose tudtam leszólítani lányokat, soha nem is volt még barátnőm...
2018. aug. 20. 21:00
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Én is sokàig bàrtortalan voltam igaz nàlam nem a magassàg volt a mérvadó de mindíg azt néztem hogy a màsik személyt akit szerettem azt engedjem el felejtsem el mondvàn nem hozzàm való nem tudna elviselni stb .Legyen boldog màssal csak hogy hagytam veszni a dolgot nem lett jobb nem éreztem nyugodtsàgot zaklatott voltam évekig kétségbe voltam esve .Igy megtanultam ha valaki igy nem szeret annak ellenére hogy bátrabb lettem akkor keressen mást .Ha elfogadod magad és kellő önbizalmat szerzel akkor könnyebb lessz.Menj el gyurj adj magadra és ne azzal foglalkozz hogy hàny cm-er vagy.
2018. aug. 20. 23:42
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Kezdj el ismerkedni
2018. aug. 25. 18:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ahhoz gyúrni, hogy valaki úgy látsszon, mint aki "ad magára". Ez ostobaság. Nem a gyúrástól fog jól kinézni. Hanem az ápoltságától, az udvariasságtól, a mosolytól.
2018. okt. 19. 17:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki nagyon tetszik Neked, szerintem mindig tartozol Magadnak annyival, hogy teszel egy próbát.

Egy ártalmatlan kérdés, vagy megpróbálsz a közelébe kerülni, és ha nem vagy nyerő, akkor kihúzható fiók magad, hogy:

"igen én megpróbáltam"

Különben marad benned mindig egy kis kérdőjel, mi lett volna, ha megpróbálom.

A próba az ne randira hívás legyen, hanem egy kedves bók, az minden nőnek jól esik.

A bókra való reakcióból láthatod, mehetsz-e tovább.

Örök klasszikus, de még mindig nyerő szöveg:

Ránézel és azt mondod:

Milyen szép a szemed!

Nem nevet ki, nem pofoz fel, ha ezt mondod neki, egyszerűen csak jó érzése lesz.

És mi lett volna, ha ezt megpróbálod:

A, nem reagál rá különösebben: egyértelmű helyzet, nincs benned többé kérdés.

B, pozitív a reakció: van esélyed!

Nem ciki, nem kínos, csak nyerhetsz!

Sok sikert!

2019. jan. 12. 09:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Verd ki a fejedből, mint Trockij elvtárs - jégcsákánnyal.
2019. máj. 31. 20:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Gondolj pl egy nagy palacsintára
2019. jún. 1. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!