Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el a lányt?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy lány.szerintem ő nem akarna tölem semmit,mivel nem ilyen kaliberű emberekkel van mint én.úgy gondoltam hogy elkezdek vele beszélgetni,irok neki . De mielőtt irtam volna neki addigra olyan dolgok derültek ki róla,ami nekem sok.elakarom őt felejteni,már beleéltem magam hogy vele jo párost alkotnánk.tudom hogy milyen vagyok,az előző lány még a mai napig megdobogtatja a szivem ha meglátom.nincs valami jo tanács hogyan felejtsem el?2017. júl. 21. 21:21
1/6 anonim válasza:
Fond a gondolataid egy uj lany kore ; )
3/6 A kérdező kommentje:
Az mindegy.elakarom őt felejteni
2017. júl. 22. 08:55
4/6 anonim válasza:
Ha nem ő volt Az Igazi, Kérdező, akkor hamar menni fog a felejtése. Ha viszont ő volt, akkor sajnos azt kell mondjam, hogy soha de soha nem fogod tudni elfelejteni, bármilyen fogadást állok. Én 17 éve vagyok így egy lánnyal, úgyhogy semmi biztatót nem tudok mondani neked.
5/6 anonim válasza:
Sajnos a #4 válaszadónak van igaza, egyetértek vele. Ha ő volt az igazi, soha nem fogod elfelejteni.
6/6 anonim válasza:
erre mindig utólag jön rá az ember, hogy ki volt az "igazi"
és ha elpuskáztad őt, egy élet is kevés ahhoz hogy túltedd magad rajta
sajnálom...ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!