Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem szeret vagy csak más a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeret vagy csak más a szeretetnyelve?

Figyelt kérdés

Én vagyok a bújósabb, reggel szeretek odabújni, simogatni, este szintén, de ő általában befordul, nem is szeret összebújva aludni, én legalább a kezét fogom meg. Napközben megállok megölelni, ő ritkán. Ritkán kapok érintéseket szex közben. Mindig én vagyok az, aki többet simogatja lány létemre. Én kezdeményezem a csókot. Néha jól esne tőle is. Valahogyan lekommunikálom vele, de ha magától nem teszi az már alapból rég rossz.

23/L

2018. aug. 25. 15:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
9 Hogy jön ide az ex, mikor nálatok vannak komoly bajok a férfi oldaláról?
2018. aug. 25. 18:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha jól értettem, úgy jött ide az ex, hogy a kérdező pasijának az exe öngyilkos akart lenni, és a pasi elment hozzá ingyenes lelki segély szolgálatnak. Csak a kérdező nem éppen a központozás nagymestere, vagyis vesszőket egyáltalán nem tett ki, így aztán erősen félreérthető volt, amit írt.
2018. aug. 25. 18:13
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem a pasi akart öngyilkos lenni?
2018. aug. 25. 18:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Remélem, a kérdező majd ezt is megválaszolja, várjuk ki, amíg megteszi, mert most már én is totál össze vagyok kavarodva.
2018. aug. 25. 18:30
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem csak jobb híján van veled, és mert kap szexet.

Vagy nem tudom. Az okés, hogy neki zavaró az érintés, el tudok képzelni ilyet. De akkor csak lenne valami olyan dolog, amire vágyna tőled, hogy ő is érezze, szeretve van. meg másik oldalt tekintettel lenne az igényeidre, még ha az számára nyűg is 🤔

És ha nincsa ilyen... 🙁

Amúgy én is érintéses vagyok 😃

26f

2018. aug. 25. 18:34
 16/16 A kérdező kommentje:
A barátom akart az lenni
2018. aug. 25. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!