Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeret vagy csak más a szeretetnyelve?
Én vagyok a bújósabb, reggel szeretek odabújni, simogatni, este szintén, de ő általában befordul, nem is szeret összebújva aludni, én legalább a kezét fogom meg. Napközben megállok megölelni, ő ritkán. Ritkán kapok érintéseket szex közben. Mindig én vagyok az, aki többet simogatja lány létemre. Én kezdeményezem a csókot. Néha jól esne tőle is. Valahogyan lekommunikálom vele, de ha magától nem teszi az már alapból rég rossz.
23/L
Szerintem csak jobb híján van veled, és mert kap szexet.
Vagy nem tudom. Az okés, hogy neki zavaró az érintés, el tudok képzelni ilyet. De akkor csak lenne valami olyan dolog, amire vágyna tőled, hogy ő is érezze, szeretve van. meg másik oldalt tekintettel lenne az igényeidre, még ha az számára nyűg is 🤔
És ha nincsa ilyen... 🙁
Amúgy én is érintéses vagyok 😃
26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!