Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szerelmes csak szeret?
Működhet így egy kapcsolat? Vagy nem fontos a rózsaszín köd?
Mi mit gondol?
Persze hogy működhet. Én sosem voltam szerelmes a feleségembe, mégis remekül kijövünk. 6 éve vagyunk együtt. Szinte sosem veszekszünk és a hülyeségeink is hasonítanak.
Igazából még hasznos is, mert a rózsaszín köd sokmindent elfed. De ha már az elejétől nyílt kártyákkal játszol, sok csalódástól megkíméled magad.
Ketfele ember van.
A hulyebbek szerint a szerelem egy lenyegtelen rozsaszin kod, ami par honap utan elmulik, mert az agyban termelt kemiai blablabla.... Szerintuk a szerelemnel fontosabb a szeretet.
A normalisabbja ugy gondolja, hogy a szerelem nem egyenlo a szexualis vaggyal, a megvakulassal, hanem a szeretetbol fejlodik ki szep lassan, es pont azert szeretsz bele valakibe, mert megismered minden reszletet. Az ilyen szerelem nem mulik el, hanem az ido elorehaladasaval melyul. Az ilyen szerelem mindennel tobbet er, mert egy sokkal magasabb szintu lelki kotelek ket ember kozott. En enelkul nem tudnek ilyen boldog lenni, mar lassan husz eve.
De sajnos a legtobb ember borzaszto sekelyes, es csak egy bekattant nemi vagykent, nem letezo idealis leny utani rajongaskent eli ezt meg, ami elmulik, ha jobban megismeri a masikat. Tudod, ki milyen szellemi szinten van, olyan melysegben eli az eletet... Es sajnos sokkal tobb az ilyen szellemileg egysejtu, fuvel-faval dugo, szexkapcsolatokban vergodo ember, mint a normalis ertekrendu.
Én szerelmes vagyok a páromba, aki viszont azt mondja, hogy sosem volt szerelmes belém, de mindenkinél jobban szeret, és nem kell neki senki más. Sok éve működik így a kapcsolatunk, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nekem ez nem fáj.
Ez egy olyan tüske, ami sose fog begyógyulni.
Örökké nem tart a szerelem csak átalakul, és a kérdés , hogy mi marad utána.
De igen jobb érzés ha van szerelem is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!