Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez mit jelent? Szerelmes?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent? Szerelmes? Csak titkolja?

Figyelt kérdés

"Mert szinte te vagy az egyetlen biztos pont az életembe,mert tudom ha bármi történik te ott vagy.Plusz nagyon kedvellek"Szeretlek mint ember!

Ezt írta nekem az a férfi aki csak barátságot akar..Valaki mond valami érdemlegeset.Teljesen összezavar ez a pasi.

2018. aug. 15. 06:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak tényleg jól érzi magát veled bízik benned és fontos vagy neki mint ember
2018. aug. 15. 06:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

nem szerelmes. Pont azt írja, hogy csak mint embert szeret, hogy kedvel téged, és hogy jó vagy neki, ha szarba kerül. Lelki szemetesláda, ilyesmi.

Nem szerelmes. Hidd el nekem, sajnos ebben profi vagyok!

Ha te szerelmes vagy belé, inkább szakítsd meg vele a kapcsolatot, ne engedd, hogy játsszon veled, hogy majd végignézd, hogy csajozik be..

2018. aug. 15. 10:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen bízik bennem az tény és való.De lelkiszemetesláda nem vagyok.Sosem panaszkodik.Mivel üzleteber a véleményem kikéri vagy a tanácsom de panasz sosincs.Max 2 napot bír ki nélkülem.Vagy írunk vagy telefonon beszélünk.El mentem nyaralni azt írta hiányzom neki.Ja és ami lényeges még,hogy pár napja picit lelkiztünk azt írta nekem,hogy Ő olyan mint egy "Börtönbezárt halálraítélt rab"Annyira zárkózott.
2018. aug. 16. 08:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Jobban kellene ismerni a köztetek lévő viszonyt. Most tényleg vagy nem meri bevallani az érzéseit neked és kerülgeti a forró kását, vagy tényleg mint nagy lelki támaszként tekint rád. Ha szerelmes lenne beléd viszonoznád vagy nem? Te szerelmes vagy belé? Szedd őssze a bátorságod és kérdezz rá.
2018. aug. 16. 14:37
 5/6 A kérdező kommentje:

Igen én szerelmes vagyok bele.Nem tudom hogy Ő mit érez.De leírom ide a viselkedését hátha abbol valaki magára ismer,és el tud látni reményekkel.

Kivörösödik,és zavarban van a jelenlétemben.Mindent elejt beveri fejét lábát.Ha épp nemelérhető vagyok telefonon kiakad.Mutassam meg kivel beszéltem.Vagy ha épp érkezik,és azon kap hogy nyomkodom a telefont feszűlt és ideges lesz.Csak megemlítettem,hogy 3 lépés távot szeretnék rettenetesen kiakadt!Foggalmamsincs mit tegyek!!!Nagyon zárkózott!Nagyon pókerarc!

2018. aug. 19. 07:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Talán van valaki itt aki erre választ adna?
2018. szept. 4. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!