Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeret vagy csak más a szeretetnyelve?
Én vagyok a bújósabb, reggel szeretek odabújni, simogatni, este szintén, de ő általában befordul, nem is szeret összebújva aludni, én legalább a kezét fogom meg. Napközben megállok megölelni, ő ritkán. Ritkán kapok érintéseket szex közben. Mindig én vagyok az, aki többet simogatja lány létemre. Én kezdeményezem a csókot. Néha jól esne tőle is. Valahogyan lekommunikálom vele, de ha magától nem teszi az már alapból rég rossz.
23/L
Dettó.. Ugyanebben a helyzetben vagyok..
Engem is érdekelnének a válaszok
24N
Szerintem akkor nem szeret. Én amíg rendben voltunk, szinte belebújtam a páromba, egy egyszemélyes ágy bőven elég volt nekünk évekig.
Most meg? Nyavalyog, mert sose érintem meg csak úgy, nincs kedvem átölelni, képtelen vagyok elaludni, ha tőlem 10 cm-re szuszog. Már nem szeretem:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!