Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon szeret, de a valóságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeret, de a valóságban nem akar velem lenni?

Figyelt kérdés

Ez mi, hogyan kell értelmezni?

(netes ismerkedés)

2018. aug. 21. 14:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mégsem szeret annyira. Vagy nem volt őszinte magáról, és nem akarja, hogy kiderüljön. De lehet, hogy egyéb problémája van, jobb ha tőle kérdezed.
2018. aug. 21. 14:52
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Hazudik arról, hogy szeret, ennyi az egész.
2018. aug. 21. 14:54
 3/5 anonim ***** válasza:
73%

A net-en bárki bárkinek kiadhatja magát. Miből gondolod, hogy egyáltalán azzal beszélsz akinek hiszed? Kezdjük itt.

Ha neten kivűl mondanak ilyet neked, az meg egy komplex lezárása a másik félnek feléd, mert tudja, hogy ha lefeküdne veled, akkor megint évekig menne a huza vona értelmetlenül. Az meg egy épkézláb nőnek nem kell.

Egy nőnek család kell, egy normális férj, társ, aki a mindennapjaiban ott van, nem csak kirakat ként.

2018. aug. 21. 14:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem akar, vagy nem mer? Én sokáig azért nem mertem találkozni, mert attól féltem, nem leszek majd elég jó.
2018. aug. 21. 15:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is éreztem így. Megszerettem, de aztán borzalmasan viselkedett velem. Az érzéseimet nem ölte ki automatikusan, de isten ments, hogy vele akarjak lenni. Várom, hogy végleg elmúljon az érzés.
2018. aug. 21. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!