Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Más is tapasztalt már olyat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is tapasztalt már olyat, hogy valakibe nen azonnal szeret bele? Hogy az elején nem különösebben jön be neki, de aztán valami bekattan, és paff, iszonyatosan belezúg?

Figyelt kérdés
Nekem konkrétan a legnagyobb, leglángolöbb szerelmeim egyik se oylan volt, hogy első perctől...
2018. aug. 19. 23:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
4 éve ismertem a férjemet, amikor összejöttünk. 10 éve vagyunk házasok, most is imádom, pedig a megismerkedésünkkor totál semmit nem váltott ki belőlem. 😄
2018. aug. 19. 23:30
 2/6 anonim ***** válasza:
40%

irányomban volt sokszor.

aztán amikor beszélgetés közben megcsókoltam a lányt a semmiből,akkor valahogy minden átalakult,még akkor is ha rögtön után kaptam egy pofont.

én is gondolkoztam ezen és a szenvedély a kezdeményezés és a bátorság miatt lehet ez,azt érzik meg és ezek felül tudják írni a nő előítéleteit,fenntartásait.

de olyankor is szokott ez lenni,hogy elindul egy lagymatag ismerkedés,aztán megtörténik a dugás és kész.

átkapcsolódik a nők agya és a hűvös visszafogott nőt le sem lehet vakarni,mászik,tapad,vigyorog bele az arcomba,tehát olyan szerelmes lesz mint a nagyágyú.

nincs ezzel baj,sőt tetszik ez,csak fiatalként fura volt,hogy mindenki jött az így kell úgy kell udvarolni,ilyen meg olyan kocsi kell a nőhöz meg stb,közben meg csak vagányan cselekedni kell meg úgy megkefélni mint egy gőzmozdony és kész,tied is a nő szerelme.

2018. aug. 19. 23:43
 3/6 A kérdező kommentje:
Amúgy én nő vagyok. :D
2018. aug. 19. 23:59
 4/6 anonim ***** válasza:
50%

Igen, az életem szerelmét.

Első pillantásra nem fogott meg. Utána csak szexuális vonzalmat éreztem. Utána meg is kedveltem, és mikor udvarolni kezdett, nagyon belezúgtam. Azóta is imádás van.

2018. aug. 20. 06:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Én csak így lettem szerelmes mindig.

Olyan is volt, akit régóta ismertem, de évekig közömbös volt. Aztán a vonzalom alakult ki mindig, és ahogy jobban megismertem, lettem egyszer csak szerelmes. Nem is tudnék szerelmes lenni olyan emberbe, akit nem ismerek legalább egy kicsit. Vágyat érezhetek, de szerelmet biztos nem.

2018. aug. 20. 13:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Én az exemnél sokáig csak beszélgettünk aztàn komolyabbra fordult .Eleinte nem éreztem semmit de ahogy megismertük jobban egymàst sokkal többet éreztem mint barátsàg.
2018. aug. 20. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!