Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy iszonyatosan kövér ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy iszonyatosan kövér ember egy nagyon vékonnyal?

Figyelt kérdés
Mit tudnak egymással kezdeni azon felül, hogy szeretik egymást lelkileg?
2018. máj. 21. 18:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Mit értesz "iszonyatosan kövér" alatt?
2018. máj. 21. 18:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdésed, mert ez így ahogy van értelmetlen.
2018. máj. 21. 19:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezen én is csodálkozom, hogy egyszálbél fiú egy meglehetősen telt lánnyal jön össze, mégcsak nem is olyannal, akin egy kicsit van mit fogni, hanem szinte kórosan elhízottal.
2018. máj. 21. 21:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Mert átlagban kiadnak egy átlagos párt. :D
2018. máj. 21. 21:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Amikor exemmel jártam, kb. pont így volt. Én nagyon le voltam fogyva, ő meg sosem volt egy vékony ember.

Ha ez érdekel, akkor nem a szexuális életünkkel volt a baj (meg lehet oldani simán), hanem azzal, hogy kb. semmibe vett, és napokra eltűnt a haverokkal.

22/N

2018. máj. 22. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!