Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan ember aki most nagyon nagyon hiányzik neked? És bármit megtennél hogy visszafordítsd az idő kerekét, és ujra ott legyen melletted?
Igen van. Az a lány a középiskolából, akiről azóta sem tudok lemondani. Részben én is hibás vagyok, hogy nem lett közöttünk semmi, de azóta se tudom elfelejteni, pedig elhihetitek, mindent megpróbáltam.
Már 18 éve tart ez a reménytelen szerelem. Úgy néz ki, ezt magammal viszem a sírba.
A hiány az "semmi".
Nálam hely van hiány helyett.
Ahol hely van oda kerülhet valami, ahol "hiány", ott nincs hely, így nem kerülhet oda semmi(és senki).
Tehát ha valakinek helye volt az életemben, de már csak hiánya van, akkor már nincs is neki hely, mert azt a helyet kitölti a hiánya.Ha pedig csak a hiánya van, akkor elment onnan, ha elment onnan, akkor nem akar ott lenni, ha nem akar ott lenni, akkor nincs helye, a hiányával meg nem sokra megyek.
Csinálj helyet olyannak, aki ott akar lenni.
Ilyen személy szerintem mindenkinek van
Meg esik hogy csak későn jövünk rá, hogy mit is vesztünk.És ami rosszabb, hogy lehet visszatudnánk csinálni, de gyávák vagyunk megpròbálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!