Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha két ember szereti egymást?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha két ember szereti egymást?

Figyelt kérdés

Ha szeretik egymást de mindketten sok rossz mintával rendelkeznek és emiatt szétmennek mert még fejlődniuk kell.

Akkor évek múlva újra egymásra találhatnak? Amikor már lekuzdottek ezeket?

Mit gondoltok volt így valaki?

2018. aug. 23. 21:17
 1/6 anonim ***** válasza:
42%

Akkor már két új ember lesznek és nem biztos, hogy újra egymást akarják majd.

Miért nem fejlődnek egymás mellett, tehát kapcsolatban? Miért kell ahhoz szakítani? Egymást tudnák legalább motiválni.

2018. aug. 23. 21:19
 2/6 anonim ***** válasza:

"szétmennek mert még fejlődniuk kell" de közben szeretik egymást.

Itt valami nem kerek. Lehet hogy rosszul gondolom, de itt valami filozófiával van kiszúrva az egyik szeme, csak azért mert a másik ki akar szállni, és meg kell valahogy magyarázni.

Még olyat tudok elképzelni, hogy az egyik piál, és a másik ettől kivan, de amúgy szereti, csak ezt már nem szeretné tűrni. De erre nem mondjuk hogy fejlődni kell, hanem megváltozni.

2018. aug. 23. 21:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Láttam már ilyet, de ne alapozd a te életedet erre, mert más oka is lehet, ha egy kapcsolat nem működik és szétmentek.

Ha valakivel dolgod van, azt biztosan érzed, de hogy mi, azt nem feltétlenül. Volt olyan, amikor úgy éreztem valakivel kapcsolatban, hogy azért nem tudok továbblépni, mert együtt kell lennünk, nem kellett együtt lennünk, de valóban dolgunk volt egymással, csak nem párkapcsolati, illetve ahol párkapcsolatból jött a dolog, ott a tiszta lezárás váratott még magára, olyan kurtán-furcsán lett vége, és ez így nem volt kerek, pár évvel később ismét összefutottunk, és akkor zártuk le rendesen a dolgot, és utána már én is tovább tudtam lépni.

2018. aug. 23. 22:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem mindig lesz egy ilyen ember az életemben, de soha nem fogok hozzá visszamenni, mert aljas rohadek volt és soha nem bocsájtok meg neki; és ez nem fog változni. F/31
2018. aug. 23. 22:58
 5/6 anonim ***** válasza:
#4 voltam, de írd le priviben, ha gondolod, szia.
2018. aug. 23. 23:01
 6/6 anonim ***** válasza:
A kapcsolat nagyon korlátozza az egyéni személyiségfejlődést. Ez sajnos így van 🤔
2018. aug. 24. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!