Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit teszel, ha azt akarod,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit teszel, ha azt akarod, hogy a tekinteted ne áruljon el, hogy tetszik egy ellenkező nemű ember?

Figyelt kérdés

2018. aug. 2. 16:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Semmit,nem árul el a tekintetem. Amúgy sem szoktam senkit éhesen méregetni.
2018. aug. 2. 16:29
 2/9 anonim ***** válasza:

Miért kellene tenni bármit is?

Egyébként meg nem nézek rá, nem keresem a szemkontaktust, ennyi bőven elég :)

2018. aug. 2. 16:41
 3/9 anonim ***** válasza:
nincs egy deka hús sem az arcomon ezért arcmimikám sincsen.
2018. aug. 2. 16:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Teszik, akarod, kivánod, a pupilla kitágul, ha akarod, ha nem. Max nem nézel a szemébe.
2018. aug. 2. 17:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyszerűen próbàlom kerülni a szemkontaktust .De az igazsàg az hogy sokszor nem sikerül .
2018. aug. 2. 17:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Miért titkolod?
2018. aug. 2. 17:44
 7/9 A kérdező kommentje:
6 Miért kéne a másik embernek tudnia arról, hogy tetszik neked, főleg akkor ha pont azon vagy, hogy ez ne derüljön ki?
2018. aug. 2. 18:13
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne derülhetne ki? Nem feltátlenül akarok vele össze is jönni ettől vagy ránoymulni... Szóval nem érdekel, ha esetleg érzi, mi a szitu.

Válaszolva is: votam/vagyok iylen helyzetben. Alapvetően nem lehet ezt nagyon titkolni( belül nem is iagzán akartam, hsizen nagyon tetszett az illető). Aztán utána igyekeztem figyelni rá, hogy azért nem kéne.

Mit csináltam? Kerültem a tekintetét, de ez is elég feltűnő, mert ebben is nehéz megtalálni a normális egyensúlyt: egyrészt ha csak rám nézett nem akartam a szemébe nézni sokszor, már ez is gyanus.. De ha meg belenézek a szemébe nem tudok rá nem úgy nézni, hogy ne vesszek el benne, ne időzzek el a szemében, vagy ne mosolyogjak rá.. Vagy túl kerülő vagyok vele, vagy leávágja, hogy mi van, átmenet nincs. (De szólj ha neked sikerül:D)

N

2018. aug. 2. 18:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Pokerface:).
2018. aug. 2. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!