Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb magas férfinak miért az alacsony nők jönnek be?
180-200 cm magas férfinak egy 150-160 cm magas
De akár 140-150 cm is
27, mondjuk ha semmi izom nincs rajtad, és nagyon szerencsétlenül oszlik el a zsír, akkor lehet 1-2 helyen némi összenyomható zsírpárna, de ettől még mindig nem vagy kövér, hiába képes néhány elmebajos ezt is annak nevezni :D
30: ez sajnálatos, de komolyan nincs egy darab viszonylag normális magas srác sem a környéken? Én rengeteget látok nap mint nap (nyilván a fejükbe azért nem látok bele).
Ha mégis problémák vannak, akkor nem a magasság az okozója, ebben bizonyos vagyok.
Nem kell minden nap, pihenj is néha. Ennél tovább nem tudok spekulálni, hogy miért mondhatta rád az illető, hogy kövér, írásban nehéz.
(Tök jó, hogy mindketten 69%osak vagyunk, mert így olyan, mintha magammal beszélgetnék :D)
Nagyjából ugyanannyi férfinak jön be az alacsony nő, mint a magas.
A tény azonban az, hogy pont a magas nők azok, akik sokkal inkább a magasság alapján szelektálnak.
Másféleképpen megfogalmazva a magas nőknek nem a saját magaságuk szűkítik a lehetőségeiket, hanem ironikus módon ők maguk csökkentik amikor a férfiak magasságát tekintik a legfontosabb prioritásnak.
#28: eleg fura egy 165-170 centis lanyt noietlennek nevezni
Magasra gondoltam, de nem nagyon magasra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!