Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Én 164cm (L) vagyok, párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én 164cm (L) vagyok, párom 171cm, nem túl kevés?

Figyelt kérdés
Nem règ jöttünk össze, eddig meg sem fordult a fejemben, hogy ez gond lenne,főleg mivel èn àltalàban lapos,nyàri cipőben vagyok, a fiùm pedig magasìtott talpù làbbeliket hord (mert őt kicsit zavarja a magassàga) ès ìgy mèg nagyobb volt köztünk a különbsèg. Azonban nemrèg esküvőre mentünk, ahol magassarkùban voltam, persze tisztàban voltam vele, hogy nem vehetek fel egy 10cm sarokkal megàldott cipőt. Egy szolid kis magassarkùban jelentem meg, azonban mèg ìgy is egyforma magasak voltunk ès őszintèn elèggè zavarò volt. Nem is tudtam magam ez miatt elengedni, ùgy èreztem, hogy ùgy nèzünk ki egymàs mellett, mint a gyerekek.

2017. aug. 26. 20:36
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
98%
Az IQ-d, az a kevés.
2017. aug. 26. 20:37
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Remélem, ez csak rossz provokáció.

Ha komoly kérdés...nem, k*rvára nem gond, hogy nem 190 a pasid.

2017. aug. 26. 20:38
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar masokat
2017. aug. 26. 20:39
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Kislány... te is abba fogsz belehalni, ha leesel egyszer a magassarkúdról az IQ-ra :)
2017. aug. 26. 20:40
 5/22 A kérdező kommentje:

Nekem nagyon fontos, hogy az emberek azt mondjàk, hogy na ők egy szèp,összeillő pàr, ès ezt èn is èrezzem, mert magabiztossàgot ad.

Nem vagyunk màr gyerekek, nem akarom ezt a hatàst kelteni, ràadàsul a pàrom elèg vèkonyka is, szerintem a paramèterei 2-3cm-el nagyobbak mint az enyèm.

2017. aug. 26. 20:41
 6/22 anonim ***** válasza:
91%

Kislány a Tinikategória lejjebb található!

Agyra meg nem ártana kicsikét gyúrnod! Ha ennyire zavar már most, akkor minek jöttél vele össze?????

2017. aug. 26. 20:41
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Mikor tanuljátok már meg, hogy a magasság csak egy tényező.

(mondom úgy, hogy nem 175 vagyok..).

Ha a kapcsolat minden másban klappol, akkor döntsd el,

mit akarsz? Egy jó kapcsolatot, vagy mindenki másnak,

átlagosnak megfelelni? Mert ha facebookon nem tudsz

kirakni 10 centis magassarkú cipős képet vele együtt,

már összedől a világ?

Ezért tart ott a társadalom, ahol. Millió apróságban

keresik az emberek a hibát, és nem látják, hogy ami

van, az jó nekik. De mindig mások véleménye számít...

2017. aug. 26. 20:42
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem nagyon fontos, hogy az emberek azt mondjàk, hogy na ők egy szèp,összeillő pàr, ès ezt èn is èrezzem, mert magabiztossàgot ad."

ÓÓÓ...szóval te csak a külsőségekre mész. Már értem.

És az összeillőséget a magasságból fogják leszűrni, ugye? És nem pedig a boldogságból. :D

Na, a magadfajta éretlen p..csáktól lehet falra mászni.

2017. aug. 26. 20:43
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem nagyon fontos, hogy az emberek azt mondjàk, hogy na ők egy szèp,összeillő pàr, ès ezt èn is èrezzem, mert magabiztossàgot ad."

Még érned kell. Ha felnősz, pont teszel majd mások véleményére, mint minden normális, felnőtt ember.

2017. aug. 26. 20:44
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

"Nem règ jöttünk össze, eddig meg sem fordult a fejemben, hogy ez gond lenne"

Én azon csodálkozok, hogy bármi is megfordult már valaha a fejedben.

2017. aug. 26. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!