Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 164cm (L) vagyok, párom 171cm, nem túl kevés?
Remélem, ez csak rossz provokáció.
Ha komoly kérdés...nem, k*rvára nem gond, hogy nem 190 a pasid.
Nekem nagyon fontos, hogy az emberek azt mondjàk, hogy na ők egy szèp,összeillő pàr, ès ezt èn is èrezzem, mert magabiztossàgot ad.
Nem vagyunk màr gyerekek, nem akarom ezt a hatàst kelteni, ràadàsul a pàrom elèg vèkonyka is, szerintem a paramèterei 2-3cm-el nagyobbak mint az enyèm.
Kislány a Tinikategória lejjebb található!
Agyra meg nem ártana kicsikét gyúrnod! Ha ennyire zavar már most, akkor minek jöttél vele össze?????
Mikor tanuljátok már meg, hogy a magasság csak egy tényező.
(mondom úgy, hogy nem 175 vagyok..).
Ha a kapcsolat minden másban klappol, akkor döntsd el,
mit akarsz? Egy jó kapcsolatot, vagy mindenki másnak,
átlagosnak megfelelni? Mert ha facebookon nem tudsz
kirakni 10 centis magassarkú cipős képet vele együtt,
már összedől a világ?
Ezért tart ott a társadalom, ahol. Millió apróságban
keresik az emberek a hibát, és nem látják, hogy ami
van, az jó nekik. De mindig mások véleménye számít...
"Nekem nagyon fontos, hogy az emberek azt mondjàk, hogy na ők egy szèp,összeillő pàr, ès ezt èn is èrezzem, mert magabiztossàgot ad."
ÓÓÓ...szóval te csak a külsőségekre mész. Már értem.
És az összeillőséget a magasságból fogják leszűrni, ugye? És nem pedig a boldogságból. :D
Na, a magadfajta éretlen p..csáktól lehet falra mászni.
"Nekem nagyon fontos, hogy az emberek azt mondjàk, hogy na ők egy szèp,összeillő pàr, ès ezt èn is èrezzem, mert magabiztossàgot ad."
Még érned kell. Ha felnősz, pont teszel majd mások véleményére, mint minden normális, felnőtt ember.
"Nem règ jöttünk össze, eddig meg sem fordult a fejemben, hogy ez gond lenne"
Én azon csodálkozok, hogy bármi is megfordult már valaha a fejedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!