Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Én 164cm (L) vagyok, párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én 164cm (L) vagyok, párom 171cm, nem túl kevés?

Figyelt kérdés
Nem règ jöttünk össze, eddig meg sem fordult a fejemben, hogy ez gond lenne,főleg mivel èn àltalàban lapos,nyàri cipőben vagyok, a fiùm pedig magasìtott talpù làbbeliket hord (mert őt kicsit zavarja a magassàga) ès ìgy mèg nagyobb volt köztünk a különbsèg. Azonban nemrèg esküvőre mentünk, ahol magassarkùban voltam, persze tisztàban voltam vele, hogy nem vehetek fel egy 10cm sarokkal megàldott cipőt. Egy szolid kis magassarkùban jelentem meg, azonban mèg ìgy is egyforma magasak voltunk ès őszintèn elèggè zavarò volt. Nem is tudtam magam ez miatt elengedni, ùgy èreztem, hogy ùgy nèzünk ki egymàs mellett, mint a gyerekek.

2017. aug. 26. 20:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

"Én azon csodálkozok, hogy bármi is megfordult már valaha a fejedben."

Van benne elég hely, hogy akár egy tankhajó is megforduljon úgy, hogy semminek nem megy neki :)

2017. aug. 26. 20:45
 12/22 anonim ***** válasza:
89%
Napi kamu.
2017. aug. 26. 20:47
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Gyenge provokáció :D Ha nem, javaslom valami magadhoz hasonló, butácska pasit keress, azzal mondanák azt, hogy összeillő pár vagytok :D
2017. aug. 26. 20:51
 14/22 Noblesse Oblige ***** válasza:
97%

A párommal egyforma magasak vagyunk. De minket ez sosem zavart. Még úgy sem, hogy az én családomban csak magas férfiak vannak, és előtte sosem tudtam elképzelni 185 centinél alacsonyabb férfivel az életem.

A magassarkús dolgot sem értem. Én is járok simán magas sarkúba mellette. Még a párom szokta nekem mondani, hogy imádja ha magassarkúba vagyok, mert akkor közelebb vannak a melleim az arcához :D

2017. aug. 26. 20:56
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Laposban jársz és gond megoldva
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
#15 Ha nincs gond, majd csinál. :)
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

"ùgy nèzünk ki egymàs mellett, mint a gyerekek."

Sőt, te úgy is gondolkodsz, mint a gyerekek. :) Akkor mi a probléma?

Most komolyan attól érzed jónak a kapcsolatod, hogy vadidegen emberek megdicsérnek, hogy ó, micsoda összeillő pár?

21/L

2017. aug. 26. 21:04
 18/22 anonim válasza:
55%
gyépés vagy és 194 cm vagyok a párom meg 163 cm. és mi van akkor nem ezen múlik egy kapcsolat
2017. aug. 26. 21:46
 19/22 anonim ***** válasza:

Ha egy magasak vagytok, az nem tudom, hogy neked miért baj, de én konkrétan megjegyezném, hogy ez tök jó, mert azért ritka.

31/f

2017. aug. 26. 21:48
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Megértelek. 190 cm hogy tetszene, Nyuszi? :)
2017. aug. 26. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!