Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 164cm (L) vagyok, párom 171cm, nem túl kevés?
"Én azon csodálkozok, hogy bármi is megfordult már valaha a fejedben."
Van benne elég hely, hogy akár egy tankhajó is megforduljon úgy, hogy semminek nem megy neki :)
A párommal egyforma magasak vagyunk. De minket ez sosem zavart. Még úgy sem, hogy az én családomban csak magas férfiak vannak, és előtte sosem tudtam elképzelni 185 centinél alacsonyabb férfivel az életem.
A magassarkús dolgot sem értem. Én is járok simán magas sarkúba mellette. Még a párom szokta nekem mondani, hogy imádja ha magassarkúba vagyok, mert akkor közelebb vannak a melleim az arcához :D
"ùgy nèzünk ki egymàs mellett, mint a gyerekek."
Sőt, te úgy is gondolkodsz, mint a gyerekek. :) Akkor mi a probléma?
Most komolyan attól érzed jónak a kapcsolatod, hogy vadidegen emberek megdicsérnek, hogy ó, micsoda összeillő pár?
21/L
Ha egy magasak vagytok, az nem tudom, hogy neked miért baj, de én konkrétan megjegyezném, hogy ez tök jó, mert azért ritka.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!