Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 164cm (L) vagyok, párom 171cm, nem túl kevés?
Figyelt kérdés
Nem règ jöttünk össze, eddig meg sem fordult a fejemben, hogy ez gond lenne,főleg mivel èn àltalàban lapos,nyàri cipőben vagyok, a fiùm pedig magasìtott talpù làbbeliket hord (mert őt kicsit zavarja a magassàga) ès ìgy mèg nagyobb volt köztünk a különbsèg. Azonban nemrèg esküvőre mentünk, ahol magassarkùban voltam, persze tisztàban voltam vele, hogy nem vehetek fel egy 10cm sarokkal megàldott cipőt. Egy szolid kis magassarkùban jelentem meg, azonban mèg ìgy is egyforma magasak voltunk ès őszintèn elèggè zavarò volt. Nem is tudtam magam ez miatt elengedni, ùgy èreztem, hogy ùgy nèzünk ki egymàs mellett, mint a gyerekek.2017. aug. 26. 20:36
21/22 anonim válasza:
Most komolyan azon problémázol, hogy csak 7cm- el magasabb a párod? Ne haragudj, de ez szánalmas.
22/22 anonim válasza:
A párom 170 cm, én 172 cm vagyok és simán hordok mellette magassarkút. És tudod mit? Boldog vagyok vele. Elég felszínes lenne, ha ezen problémáznék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!