Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb magas férfinak miért az alacsony nők jönnek
be?
Figyelt kérdés
180-200 cm magas férfinak egy 150-160 cm magas
De akár 140-150 cm is
#randi#nő#lány#szerelem#kapcsolat#a magas lányok járjanak alacsonyabb fiúkkal?#de az alacsony fiúk is alacsony lányt akarnak#a magas lányok egyedül maradnak
Szerintem is igaza van a 20-asnak. A magas lányokat mellőzik. Többek között azért is szerintem, mert amíg egy alacsony lányon van némi felesleg, ami miatt formásnak tűnik, ugyanaz az arányú felesleg egy magas lányt tramplivá tesz. Egy ismerősöm kb 165 cm és 69 kg, mindenki dicséri, hogy milyen csinos, én 180 cm vagyok 64 kg-al és kövérnek tartanak. Hát ez van. :(
2018. aug. 19. 23:26
22/44 anonim válasza:
Legmagasabb barátom 195 cm volt, és nagyon bírta az olyan kis töpszliket, mint én (156 vagyok). Érdekesen nézhettünk ki egymás mellett :D
2018. aug. 19. 23:33
23/44 anonim válasza:
Egy 170 cm alatti csaj tényleg könnyebben talál valakit, mint aki nőként van 180+ cm magas, ez tény.
Egy ismerősöm 190 cm és így nyilatkozott:"aki nekem nem kellett volna, annak nem kellettem, akinek kellettem volna, az meg nekem nem"
2018. aug. 20. 00:10
24/44 anonim válasza:
Semmiért. Nincs ilyen. Az a nő jön be, aki tetszik, mindegy mekkora. A legtöbb nő 16X centis.
2018. aug. 20. 01:07
25/44 anonim válasza:
Én 188 vagyok, 170 alatt egy nővel sem voltam eddig. Nem vonzóak számomra az alacsony lánykák, pedig zabálni szoktak. 22F
2018. aug. 20. 02:07
26/44 anonim válasza:
Hát csajok, nem tudom, merrefele éltek, de én pont azt vettem észre, hogy a magas lányoknak nincsenek társkeresési problémáik, mert ugyan lehet, hogy számszerűleg kevesebb a potenciális partner, de azok szívesebben kezdeményeznek, mert pont a magasság jön be nekik, és emiatt különlegesnek látják a lányt. Én is magas lányt keresek, és egyszerűen nincs! Aki van, az meg foglalt. A 180 centihez való 64 kilót kövérnek nevezni pedig röhejes.
Szóval na, lehet valami párhuzamos univerzum :D
2018. aug. 20. 13:01
27/44 anonim válasza:
Pedig ezek a visszajelzések 26-os, férfiak részéről, de most elhatároztam, hogy sokkal keményebb edzésbe és diétába kezdek, hátha úgy sikerül megütnöm az átlagos kategóriát. :)
2018. aug. 20. 13:07
28/44 anonim válasza:
A magas férfi férfias,a magas nő nőetlen,ez van sajnos.
2018. aug. 20. 13:16
29/44 anonim válasza:
Én 170 cm vagyok és nem gondolnám hogy azért mert nem vagyok alacsony nem vagyok nőies
2018. aug. 20. 13:19
30/44 anonim válasza:
Igen, kezdeményeznek nálunk a dominát kereső magasabb nő mániások meg a lábfetisesek. Hát egyik se vonz, na.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!