Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Mit gondoltok a kiemelkedően alacsony/magas lányokról?
175 feletti nagyon messze van a kiemelkedően magastól. Elég gyakoriak ami azt illeti. A 155 alatti az ritkább.
Amúgy semmit, nem szempont.
Nekem nagyon tetszenek. Egy 155 cm körüli lány irtó cuki, de egy 185 cm feletti lányt is megnézek és többnyire bejönnek.
Sajnos hozzájuk én már kiemelkedően alacsonynak számítok. :/
Valóban tévedés a 175 felettieket kiemelkedően magasnak nyilvánítani, inkább 185, de akár 190 felett.
A magas lányokat imádom, odavagyok értük.
A nagyon alacsonyak mellett (pl. tömegközelekedésen) meg nem jól furán érzem magam. Kerülöm őket.
Én 197 cm magas vagyok, barátnőm 183 cm. De voltam már egyszer az életben 190 cm magas lánnyal is!
Nagyon szeretem a magas lányokat, egyszerűen az csak egy hatalmas pluszpont nálam.
Egyszer voltam egy 156 centis lánnyal. Több mint 40 centi különbség :D Olyan volt mintha elefántként dugnék egy kisegeret. A női szépség nem magasságtól függ, szexelek én szívesen 30-40 centivel kisebb lányokkal is ha tetszenek, de tényleg a magas nő az, ami nagyon tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!