Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól működő netes kapcsolatból lehet-e ÉLŐ akkor, ha csak 158-196 cm-es magasság-különbség az "akadály"?
Sziasztok!
Olyan párok,v tapasztalt egyének válaszait szeretném olvasni,akik a jó döntésemhez hozzásegítenének.
Volt már hasonlóan magas fiúm-egyidős velem-én mégis kisebbségi érzéssel éltem mellette,kényelmetlenül éreztem magam nyilvános helyen,utcán,társaságben...nem jutottunk el a szexig sem miattam.
Nagyon aranyos a mostani férfi is,szerelmesek vagyunk egymásba,de nem tudom elképzelni magam ölelős,csókolózós,szex helyzetben így,h ennyire alacsony vagyok.
Nagyon szeretném,ha működne,segítsetek,hogy leküzdhessem ezt a "fóbiámat"!
Válaszokat köszönettel veszem Férfiaktól,Nőktől egyaránt:)!
milyen magas vagy?
de az alacsonyságod izgató is egyben
az ágyban meg nem számít egyáltalán
ez csak fordítva lehetetlen. 196 csaj és 158 férfi az a "dikmá a fiacsakád is jött?" érzetet keltene így vizont miért lenne a baj?
A record amiről tudok 210 férfi és 144 a nő.
Már miért ne lehetne? Szerintem ez nem akadály.
Naa, a szex nem lehet kifogás, vízszintes helyzetben megszűnik létezni a magasságkülönbség. :P
Már meg ne sértődj,de normális embereknél a szerelem az az,hogy úgy kell a másik ahogy van.
Az,hogy neked Napóleon komplexusod van,nem az ő hibája.
182-185 körül vagyok és az exem 152 volt.
Sosem okozott problémát.
Bocsánat,én,mint nő vagyok 158,a drága EMBER 196 cm.
Nem keresek kifogást,de emlékszem,amikor volt egy ilyen"szintkülönbséges" kapcsolatom,szabályosan gyerekének éreztem magam,amikor pl utcán kézen fogva mentünk.
Amúgy tök normális vagyok,nem hülye,tudom,h a szerelmet nem centire,v kilóra mérik.
Nem zavaró egy ennyire alacsony nőhöz legörbülni a férfinek,ha meg akarja csókolni?
Aranyosak vagytok,h ilyen hamar kaptam választ,köszönöm
Nem. Pár póznál rossz,de cserébe könnyebb dobálni az ágyban.
Én ha csókot akartam,akkor vagy felemeltem,vagy leléptem a járdáról :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!