Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jól működő netes kapcsolatból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól működő netes kapcsolatból lehet-e ÉLŐ akkor, ha csak 158-196 cm-es magasság-különbség az "akadály"?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan párok,v tapasztalt egyének válaszait szeretném olvasni,akik a jó döntésemhez hozzásegítenének.

Volt már hasonlóan magas fiúm-egyidős velem-én mégis kisebbségi érzéssel éltem mellette,kényelmetlenül éreztem magam nyilvános helyen,utcán,társaságben...nem jutottunk el a szexig sem miattam.

Nagyon aranyos a mostani férfi is,szerelmesek vagyunk egymásba,de nem tudom elképzelni magam ölelős,csókolózós,szex helyzetben így,h ennyire alacsony vagyok.

Nagyon szeretném,ha működne,segítsetek,hogy leküzdhessem ezt a "fóbiámat"!

Válaszokat köszönettel veszem Férfiaktól,Nőktől egyaránt:)!

2015. okt. 23. 21:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ha fóbiás vagy miért nem keresel alacsony pasit? mert gondolom az nem férfias mi?
2015. okt. 23. 21:49
 2/8 RRR ***** válasza:
100%

milyen magas vagy?

de az alacsonyságod izgató is egyben

az ágyban meg nem számít egyáltalán

2015. okt. 23. 21:53
 3/8 anonim ***** válasza:

ez csak fordítva lehetetlen. 196 csaj és 158 férfi az a "dikmá a fiacsakád is jött?" érzetet keltene így vizont miért lenne a baj?

A record amiről tudok 210 férfi és 144 a nő.

2015. okt. 23. 21:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Már miért ne lehetne? Szerintem ez nem akadály.

Naa, a szex nem lehet kifogás, vízszintes helyzetben megszűnik létezni a magasságkülönbség. :P

2015. okt. 23. 21:58
 5/8 opened paradise ***** válasza:

Már meg ne sértődj,de normális embereknél a szerelem az az,hogy úgy kell a másik ahogy van.

Az,hogy neked Napóleon komplexusod van,nem az ő hibája.

182-185 körül vagyok és az exem 152 volt.

Sosem okozott problémát.

2015. okt. 23. 22:06
 6/8 A kérdező kommentje:

Bocsánat,én,mint nő vagyok 158,a drága EMBER 196 cm.

Nem keresek kifogást,de emlékszem,amikor volt egy ilyen"szintkülönbséges" kapcsolatom,szabályosan gyerekének éreztem magam,amikor pl utcán kézen fogva mentünk.

Amúgy tök normális vagyok,nem hülye,tudom,h a szerelmet nem centire,v kilóra mérik.

Nem zavaró egy ennyire alacsony nőhöz legörbülni a férfinek,ha meg akarja csókolni?

Aranyosak vagytok,h ilyen hamar kaptam választ,köszönöm

2015. okt. 23. 22:43
 7/8 opened paradise ***** válasza:

Nem. Pár póznál rossz,de cserébe könnyebb dobálni az ágyban.

Én ha csókot akartam,akkor vagy felemeltem,vagy leléptem a járdáról :D

2015. okt. 23. 22:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Én 156 cm vagyok és imádom a magas pasikat. Szerintem egyáltalán nem gáz. Azt meg csak te tudod eldönteni, hogy te hogy ézed magad mellette. De esetleg, ha nagyon zavar a magasság különbség, akkor szokj rá a magassarkúkra, és máris egy 10 cm le van tudva
2016. febr. 13. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!