Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas hölgyek, mit szólnátok, ha a randin derülne ki, hogy a megjelent férfi nagyon alacsony?
Figyelt kérdés
2015. jún. 25. 16:21
2/12 A kérdező kommentje:
És amennyiben vakrandiról volna szó, tehát nem is lenne sejtésük egymás magasságáról?
2015. jún. 25. 16:31
3/12 anonim válasza:
Miutan azt irtad, hogy a randin derul ki, ezert felteteleztem, hogy nem tudjak egymas magassagat. A valasz igy tovabbra is az, hogy nem lenne 2. randi.
4/12 anonim válasza:
Alacsony csajoknál se lenne 2. randi.
5/12 anonim válasza:
Én nem centiben mérem az emberek értékét.
Igaz én férfi vagyok...
6/12 anonim válasza:
Egy nagyon magas lányt lehet zavarna.. Én a 162 cm-el egyszer jártam így, de akkor nem zavart. Először meglepődtem, de a magasság pont sosem volt nálam kritérium párválasztásnál. Pár centi biztos nem számít, egy 180 cm körüli nő talán fel van azért készülve rá lelkileg, hogy a választottja lehet, hogy alacsonyabb lesz nála. A 20 cm különbség már probléma lehet.
7/12 anonim válasza:
sajnos a legtöbb nőnek magasabb pasi kell mint ő hiába mindják itt hogy jaj nem az számít de hogy nem saját bőrömön tapasztalom ezt
8/12 anonim válasza:
Én 163 centi vagyok, én szeretném ha a partnerem minimum 168 cm körül lenne. A legideálisabb amúgy számomra 175-180 cm környékén van.
9/12 anonim válasza:
178 centi vagyok, volt már alacsonyabb barátom és rettentően zavart. nem randiznék vele másodjára, nekem a magasság ugyanolyan fontos mint az hogy farka legyen
10/12 anonim válasza:
Bár nem vagyok magas, közepesnek számítok 170 centivel, de volt, hogy nálam alacsonyabb pasival találkoztam. Eleve nem tekintem randinak ezeket a találkozásokat, csak ismerkedésnek, puhatolózásnak, és a magasság csak EGY szempont a sok közül. Ha egyébként lenyűgöző a személyisége, nem zavarna, hogy alacsonyabb nálam (volt már alacsonyabb pasim).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!