Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsonyságom miatt nem jön össze egyetlen barátnő sem, vagy inkább a fiatalosabb külsőm miatt?
AMúgy nem értem mit rinyáldáznak az alcsonyak
1.Jó annak lenni (nem vesznek észe, könnyebb lopni, csajokat letapizni mert rögtön eltűnsz a tömegben, az arcod pont a melleiknél van szóval mindig jó a látvány...
2.Magasnak se olyan hű de jó lenni, elvárásokkal van veled szemben mindeni + nincs sunnyogás + észrevesznek mindig.
Én Szilszakáll vagyok sajnos... Burárum!
De aki végképp köcsög volt a gyűrűk urában az a kis p*cs tünde volt akit HÁLA A JÓ ÉGNEK lelőnek - legkevésbé se sajnáltam. Akkora arca van mint egy ház, sértegette a törpöket, a magyarhangja rémes és egy hencegő kis farok.
"25 éves vagyok és 165 centi, talán reggelente 166, nagyon nagy hátrányként élem meg."
Nem kompenzálni, hanem amit kiemeltem, azt elfelejteni. Mindenkinek vannak előnyei és hátrányai. Még az ilyen szaralakoknak is, mint az első válaszoló, aki nem tudja miért tartják rossz embernek, de most is a sunnyogással, az aljaskodással tud csak érvelni.
Ha volt már barátnőd, akkor tudod, hogy nem olyan k**va nehéz az. Szóval felejtsd el a többit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!