Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsonyságom miatt nem jön össze egyetlen barátnő sem, vagy inkább a fiatalosabb külsőm miatt?
Amúgy ne aggód túl a dolgot, titeket alacsonyakat szeretnek amúgy.
És gól, mert megint volt aki a komolytalan gagyi poén válaszon rögtön megsértődött :D
igen, azért nem jön össze barátnő mert alacsony vagy.
Én 169 cm vagyok. Én már annyi kérdést írtam ki ezzel kapcsolatba...
27/F szűz vagyok a magasságom miatt.
Leírom amit tapasztalok. Alacsonyságom miatt levegőnek néznek a nők. Sőt még rám se néznek !!! Pedig nem mondanám magam csúnyának. Akik rám néznek egyből leolvasom a tekintetükből, hogy gyakorlatilag esélytelen vagyok náluk. Megvetéssel néznek rám. Gondolják magukba, mit néz engem ez a törpe, csak nem tetszek neki...PFF
Akik meg flörtőlgettek velem azok meg csak játszadoztak velem. Amikor közeledtem feléjük akkor hírtelem ridegek lettek, lekoptattak...
Legrosszabb az amikor látom, hogy egy átlag magas nő is magasabb nálam. Vagy azt, hogy aki jó lenne magasságilag az egy fejjel magasabb fiúval van mint én...
Arra gondolok nekem sose fog normális életem lenni.
Minden nap ezen rágódok, a magasságom miatt.
Én már ott tartok, hogy inkább próbálom elfelejteni, hogy
létezik ilyen élet is...
Szüleimet okolom amiért iylen életem lett, legfőképpen apámat, amiért megcsinált. Hogy mert egyáltalán gyereket csinálni alacsonyan ???
Anyám meg...ha még 160 cm-t se éri el miért nem csinált átlag magasságúval vagy magassal gyereket miért ezt az alacsonyat választotta ? ő is hibás, nem keveset.
Nah szóval mérhetetlenül rossz alacsonynak lenni. Többet nem is tudok már írni, mert nagyon fáj ez a dolog...
Az mondjuk erős sarkítás, hogy a magasságotok miatt - rondaságért hamarabb zavarnak el.
Vannak alacsony nők nem is kevesen 150, 145 időnként... De magasabb nővel is lehettek, olyan is szokott lenni - ami élvezetes is lehet (én élvezném) a baj az alapoknál van - az alap kisebbségi érzést gyorsan megérzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!