Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Alacsony lány magas pasival?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsony lány magas pasival?

Figyelt kérdés
160 lány 180-190 pasi. Nem néz ki hülyén? Ha vannak itt ilyen párosok, mik a hátrányok?

2017. dec. 4. 23:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
24%
Tom Cruse - Katie Holmes
2017. dec. 4. 23:05
 2/15 anonim ***** válasza:
61%

Engem konkrétan megijesztenek a 180 körüli pasik. (156 centi vagyok). :)

De ha neked tetszik, akkor nem azzal kell foglalkozni, hogy hány centi magasságkülönbség van. Hátrányt max annyit tudok elképzelni, hogy csóknál kitörik a nyakatok mire eléritek egymást. Előnyként viszont ott van, hogy a lányon nagyszerűen lehet támaszkodni, és koncerten nem takar ki ha eléd áll. :D

2017. dec. 4. 23:07
 3/15 anonim ***** válasza:
40%
Rojtosra kúrnám a likadat.
2017. dec. 4. 23:10
 4/15 anonim ***** válasza:
Ha beleszeretsz majd egy égimeszelőbe akkor sztem ez az akadàly elhalvànyul ott lessz de nem lessz egy orbitalis probléma .:)
2017. dec. 4. 23:12
 5/15 anonim ***** válasza:

Egy közeli (álló) fotóra nem fértek rá mindketten, csak akkor ha ő rogyaszt, vagy te kis sámlizol. Te magasságod körül vagyok, és volt 190 cm feletti párom. Neki tetszett, mert a pici "praktikus", engem meg sok esetben zavart, ezért állandóan emelgetett :)

Pl. utcán gyalogolva nem nagyon hallottuk egymást, meg táncolni sem a legkényelmesebb, de az ágyban nem okozott gondot a különbség.

Amúgy, ha érzelmi/értelmi/lelki összhang megvan, akkor nem lehet probléma.

2017. dec. 4. 23:13
 6/15 anonim ***** válasza:
53%

En 165, a volegenyem 206 cm magas.

Mindenki szerint irto cukik vagyunk.Plane szerintunk :D es ez a legfontosabb

2017. dec. 4. 23:34
 7/15 anonim ***** válasza:
Van ismerősi körömben olyan házaspár, ahol a férfi a két métert súrolja alulról pár centivel, a felesége meg a 150 cm-t felülről. És boldogan megvannak hosszú évek óta. És ráadásul a férfi vékony és cingár, a nő meg molett.
2017. dec. 4. 23:35
 8/15 anonim ***** válasza:
Mi a baj ezzel? Én is járnék simán 160 centis nővel, ha kívánnám, bejönne szeméyliségre. Alapvetően a magasabb nők híve vagyok, 170 vagy felette, mivel én is átlag felett vagyok nem is kevéssel. Volt már 180 centis csajom, 177 centis is, a legalacsonyabb eddig 175 centis volt, de ha éppen egy 160 centissel ismerkednék meg és vinném amúgy, nem okozna gondot.
2017. dec. 4. 23:40
 9/15 anonim ***** válasza:

A párom 165öt súrolhatja alulról, én 183 vagyok teszünk egymásnak. Csók által kell vagy neki lábujjhegyre állni kicsit vagy nekem lejjebb hajolni, de amíg hajlik a bokája, nekem meg a derekam, addig szerintem semmi gond :)

31/f

2017. dec. 5. 00:29
 10/15 anonim ***** válasza:
58%
Én 156 centis lány vagyok 185 centis párral. Ami hátrány, hogyha épp állunk, és úgy akarom megcsókolni, akkor lábujjhegyre kell állnom néha magassarkúban is :D. Ezenkívül nem látom hátrányát. Hogy hülyén néz-e ki... én nem látom annak, más biztosan úgy látja.
2017. dec. 5. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!