Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony lány magas pasival?
Engem konkrétan megijesztenek a 180 körüli pasik. (156 centi vagyok). :)
De ha neked tetszik, akkor nem azzal kell foglalkozni, hogy hány centi magasságkülönbség van. Hátrányt max annyit tudok elképzelni, hogy csóknál kitörik a nyakatok mire eléritek egymást. Előnyként viszont ott van, hogy a lányon nagyszerűen lehet támaszkodni, és koncerten nem takar ki ha eléd áll. :D
Egy közeli (álló) fotóra nem fértek rá mindketten, csak akkor ha ő rogyaszt, vagy te kis sámlizol. Te magasságod körül vagyok, és volt 190 cm feletti párom. Neki tetszett, mert a pici "praktikus", engem meg sok esetben zavart, ezért állandóan emelgetett :)
Pl. utcán gyalogolva nem nagyon hallottuk egymást, meg táncolni sem a legkényelmesebb, de az ágyban nem okozott gondot a különbség.
Amúgy, ha érzelmi/értelmi/lelki összhang megvan, akkor nem lehet probléma.
En 165, a volegenyem 206 cm magas.
Mindenki szerint irto cukik vagyunk.Plane szerintunk :D es ez a legfontosabb
A párom 165öt súrolhatja alulról, én 183 vagyok teszünk egymásnak. Csók által kell vagy neki lábujjhegyre állni kicsit vagy nekem lejjebb hajolni, de amíg hajlik a bokája, nekem meg a derekam, addig szerintem semmi gond :)
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!