Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Alacsony lány magas pasival?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsony lány magas pasival?

Figyelt kérdés
160 lány 180-190 pasi. Nem néz ki hülyén? Ha vannak itt ilyen párosok, mik a hátrányok?

2017. dec. 4. 23:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

197 cm magas vagyok és nagyon sok szorongás van bennem amiatt, hogy azt látom nem tetszem a 150-170 cm közti lányok közül a döntő többségnek a magasságom miatt. Több elutasítást is kaptam már a múltban emiatt. Amúgy voltam már alacsony lánnyal (a legkisebb 154 cm volt ("egér-elefánt effektus")), és volt egy-két 165 cm körüli lány aki szeretett és barátnőm volt, de ezek voltak a kivételek, higgyétek el.

Közben a magas, 175 (de még inkább 180) feletti nők közül meg sokan ránézésre oda vannak már, nagy szemekkel néznek. Jó persze, ott sem mindenki, nyilván valamit le kell tenni az asztalra, sehol sem elég csak hogy magas vagyok. Velük sokkal könnyebb és kellemesebb élmény ismerkedni.

Egy olyan világban szeretnék élni, ahol egy nő sem utasít el egy férfit azért, mert az túl magas számára :D (De amúgy vicc nélkül) Én nagyon bírom a kicsi lányokat is. Ugyanaz a nő nekem ugyanúgy csinos 155 centisen, mint 185 centisen is. Soha nem utasítanék el nőt magasság miatt.

25/F

2017. dec. 5. 13:25
 12/15 anonim ***** válasza:
A legmagasabb barátom 180 cm volt, nem éreztem problémának, nagyon szerettem, hogy ilyen magas. :) 190-ről nem tudok nyilatkozni, lehet ott jobban kiütközne már, de azt vettek észre, hogy 180 felett nem igen veszik észre a férfiak az alacsony lányokat, vagy csak kevesebb mértékben.
2017. dec. 5. 15:32
 13/15 anonim ***** válasza:
12. Ez nem igaz.
2017. dec. 5. 16:37
 14/15 anonim ***** válasza:

12:

Ha egy lány 150 cm, de szép, tetszik nekem, akkor is ugyanúgy megdugnám vagy ismerkednék vele.

2017. dec. 5. 18:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Vannak kivételek persze, aláírom, de én mást tapasztaltam és csak azokból tudok indulni, mert nincs más viszonyítási alapom. :)
2017. dec. 5. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!