Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik, hogy csak úgy tanulom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy csak úgy tanulom meg, hogy mekkorát veszítettem, ha már soha többé nem áll szóba velem?

Figyelt kérdés

Nagyon megbántottam őt, többször is szavakkal, pedig világraszóló szerelem lehetett volna a miénk. Márt nem beszélünk pár hete, de nem sikerül elfelejtenem őt. Rajongtunk egymásért, szerelmet vallottunk a másiknak (netes ismerkedés).

Vajon ő is így érezhet, vagy már túlléphetett rajtam?

2018. júl. 21. 11:42
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%
Azt írtad egyik kommentedben, hogy a mindene voltál, és még csak a számát sem adta meg?! Érzed az ellentmondást? Akit a mindenemnek nevezek (felnőtt nőként), azzal minimum személyes, intim, bizalommal teljes kapcsolatom van. Ne ismerkedj neten, nem neked való, ha ennyire beleélted magad a nagy, ámbár véleményem szerint üres szavakba, és ezt nem bántásként írom, inkább jótanácsként. (23)
2018. júl. 21. 13:03
 32/42 anonim ***** válasza:
93%
Miért ha szerelmes lenne csak beszélgetne a neten megadná a számát felhivna keresne találkozna randiznátok,stb amugy is te untad meg h nem érdekled és te zártad le,meg te oltogattad amit ő unt meg. Mit nem lehet felfogni h nem akar tőled semmi olyat amit te tőle.. Ilyen Zizi pasival én se talákoznék szivesen aki szerelme esik de közbe meg szavakkal többször is megbánt. Hagyjuk ugy is az lesz h itt mindenki hülye meg szivjunk mi is,keresd meg üldözzed..
2018. júl. 21. 13:07
 33/42 A kérdező kommentje:
Istenem 78%....
2018. júl. 21. 13:08
 34/42 A kérdező kommentje:
Ures szavak, a legjobb megfogalmazás, csak azrr nem tudom, hogy aki ilyesmit tesz, az lelkileg beteg vagy csak élvezi valójában, hogy szívathat valakit? 😐
2018. júl. 21. 13:13
 35/42 anonim ***** válasza:
Az bem
2018. júl. 21. 13:19
 36/42 anonim ***** válasza:
91%
Az nem szívatás ha te nem vagy ép és szerelemnek nevezed ha pérszor rád irt aztán az ilyen kattan be ha a nö nem kér belole...
2018. júl. 21. 13:20
 37/42 anonim ***** válasza:
91%

Most a hősszerelmesből átmentél hibáztatóba?

Gyors a váltás!

Itt te szivattad magad, hogy egy noname, sosem látott emberre trubadúrokat megszégyenítő szerelmet építettél...

2018. júl. 21. 13:21
 38/42 anonim ***** válasza:
Gondolom nem akart toled semmi olyat okkak nem adott számot te meg zaklattad sértegetted..
2018. júl. 21. 13:22
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy már előttem írták, amiket neked írt, azok csak üres szavak. Nekem a férfiak a csillagokat is lehazudják csak mert ágyba akarnak vinni. Mi lenne velem, ha mindenkinek elhinnék mindent? Csak szenvednék. Veled is most ez van. Próbáld meg egy kicsit reálisan látni a dolgokat, ami köztetek volt az minden, csak nem szerelem. Lehet, hogy valójában nem is az, akinek mondja magát, hiszen nem találkoztatok, nem tudhatod. Szerintem ezt zárd le, lépj túl rajta és keress egy olyan embert, aki szavak helyett tettekel is kimutatja, hogy hogy érez irántad és nem csak a virtuális világban létezik a kapcsolatotok.
2018. júl. 21. 13:39
 40/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm Belle. Valahol sejtettem, hogy kamu, csak elhitettem magammal, hogy szerethet újra valaki, hogy komoly lehet ez, hogy nekem is lehet szerencsém.
2018. júl. 21. 13:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!