Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik, hogy egy elutasított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy egy elutasított férfi most a gyerekével akarja megmutatni mit veszítettem el?

Figyelt kérdés

Néhány évvel ezelőtt randiztam négy hónapon át egy férfivel aki feleségül akart venni, de én visszautasítottam. Negyed évvel később összejöttem az egyik legjobb barátjával. Nagyon rosszul esett neki, de azóta megnősült és van egy öt hónapos kislánya.

Ahol lakom van egy kávézó, én is oda szoktam járni rendszeresen. Az utóbbi időben ő is folyton ide jár a gyerekkel együtt, van amikor csak ketten vannak máskor a feleségével. Nagyon irritál hogy direkt ide jön, a barátom szerint azért jár ide hogy nekem megmutassa mit vesztettem el. Közben a felesége újra terhes, a harmadik hónapban van. A felesége tud rólam illetve hogy feleségül akart venni engem.

2017. dec. 16. 17:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%

Már rég baj, ha ez a dolog érdekel téged, vagy a barátodat.

Nem lehetne a srácot békén hagyni, szerintem ő csak egy boldog apuka, és azért oda viszi a kiskrapekot, mert biztos finom a csokissüti ott.

Te meg rágod még az agyad rajta..:D

2017. dec. 16. 17:36
 2/16 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem nem körülötted forog a világa, barmilyen hihetetlen is ez a számodra :D.
2017. dec. 16. 17:37
 3/16 anonim ***** válasza:
77%
Lehet, túldimenzionálod a saját jelentőségedet.
2017. dec. 16. 17:38
 4/16 anonim ***** válasza:
Az, hogy ő esetleg nem zárta le veled a múltját elég nagy gond, de nem a te problémád. Neked ettől még nem kell különösebben foglalkoznod vele.
2017. dec. 16. 17:39
 5/16 A kérdező kommentje:
Nincs csokissüti ott és kislánya van. De tudja hogy én ott lakom akkor miért jön ide, van millió más hely is a városban. Mindenkinek elmondott mindennek a hátam mögött az utóbbi években.
2017. dec. 16. 17:40
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

És mégis miért foglalkozol vele? :D Csak erre felelj?

Nah vajon..nah vajon

2017. dec. 16. 17:41
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
kicsit sokat kepzelsz magadrol.
2017. dec. 16. 17:43
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Mégsem ő irogat a gyakorira veled kapcsolatban :DDDD.
2017. dec. 16. 17:44
 9/16 anonim ***** válasza:

Most akkor neki ezentúl más kávéházba kéne járnia?

Ha zavar menj máshova.

2017. dec. 16. 17:47
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Szabad ország, oda megy ahova akar. Ezt vagy megszokod vagy váltasz te törzshelyet.
2017. dec. 16. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!