Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy egy magasabb és felelősségteljesebb pozícióban lévő nő bármi mást akarjon mint alkalmi szexpartnert egy alacsonyabb rétegbe tartozó férfitól?
Nem azért nem akarna tőled semmi komolyat, mert más helyzetben van mint te. Az oka egészen egyszerű. TE miattad és a felfogásod miatt nem menne bele komoly dologba.
Szimplán nem vagy elég érett hozzá, hogy egy ilyen "szakadékot" kettőtök között a helyén tudd kezelni és folyamatosan ezen rágódnál.
Ez a kérdés sem véletlenül született meg.
Nem, akarhat komolyat akár.
Mondjuk a viselkedése nem ezt sugallja.
A viselkedése inkább azt, hogy egyalkalmasként kezeli a dolgot ott, a helyszínen. De innen szép nyerni.
Én a helyedben egy sms-t írnék neki, hogy xy vagyok, itt találkoztunk, és ha Mo-n leszel, és van kedved beülni egy este valahová, akkor hívj fel nyugodtan.
Ennyi.
Ha akar, hív.
De ennyi esélyt mindenképp adj a dolognak, kérlek. Sosem tudhatod!
Minden jót! Nő vagyok.
# 3/3
Tudja a számom, mert mint írtam is beszéltünk azóta és azt is, hogy mi volt. Írtam neki sms-t, hogy majd holnap hívom, mert a térerő miatt folyton megszakadt. Aztán másnap nem vette fel és azóta annyiban is hagytam a dolgot. Ha Januárban akarna valamit és van valóság alapja annak amit elkezdett mondani, akkor tudja hol keressen. Zaklatni felesleges és nem is akarnám. Én ezt talán már le is zártam, csak úgy általánosságban kezdett el újra foglalkoztatni maga a helyzet.
Az nem ugyanaz.
Munka és pasiügyek nem ugyanaz.
igen, én is úgy gondoltam, hogy mikor már úgyis jön Mo-ra.
Most mit vesztesz vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!