Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nőként hogy esne ha ismerkedésnél egy férfi extrém lassú tempót preferál az első kb fél évben?
"és már a megismerkedéskor komoly érzelmek vannak"
Na én meg pont ezt tartom gyors tempónak. Komolyan nem értem a nők gondolkodását. Tényleg azt várják, hogy 1-2 randi után már halálosan szerelmes legyen belé a másik?
Megsúgom, ez férfiaknál marhára nem 5 perc után alakul ki, de szerintem normális embereknél sem, hanem sokkal inkább hónapokkal később amikor már tényleg javában járnak és volt minden.
Jaguar-Warrior
Eddig minden párkapcsolatomban régen szerelem volt mire összejöttünk. Ez nem olyasmi, ami hónapok alatt szépen kialakul. A párkapcsolat első pár hónapja a rózsaszín köd, nem pedig fél év után majd egyszer csak szerelmesek lesztek. A férfiak hamarabb esnek szerelembe az esetek nagy részében. Ahol pár randi után nem érzel semmit, ott később sem fogsz. Valós érzelmeket biztosan nem.
Én meg tudom magamról, hogy sosem az elején voltam szerelmes senkibe, hanem később amikor már jobban megismertem.
Nem nagyon értem ezt amúgy sem. Még pár randi után is pontosan mi az amibe szerelmes leszel? Abba, hogy tudod milyen hobbijai/céljai vannak, hol dolgozik és szereti az állatokat?
Nálam a szerelem ott kezdődik, hogy meglátom reggel kócosan, smink nélkül és jó érzéssel tölt, ha úgy hozzám bújik és várom a nap végét amikor mellette aludhatok el.
Nem pedig ott, hogy megittam vele egy kávét és beszélgettünk random dolgokról, pl. filmek, zenék, család, gyerekkori emlékek/élmények...
Szerintem túl sok volt a Twilight.
8#
Amit pár randi után érzek, az max erős vonzalom. A szerelemhez nekem ennél több kell. Nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!