Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik, hogy egy elutasított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy egy elutasított férfi most a gyerekével akarja megmutatni mit veszítettem el?

Figyelt kérdés

Néhány évvel ezelőtt randiztam négy hónapon át egy férfivel aki feleségül akart venni, de én visszautasítottam. Negyed évvel később összejöttem az egyik legjobb barátjával. Nagyon rosszul esett neki, de azóta megnősült és van egy öt hónapos kislánya.

Ahol lakom van egy kávézó, én is oda szoktam járni rendszeresen. Az utóbbi időben ő is folyton ide jár a gyerekkel együtt, van amikor csak ketten vannak máskor a feleségével. Nagyon irritál hogy direkt ide jön, a barátom szerint azért jár ide hogy nekem megmutassa mit vesztettem el. Közben a felesége újra terhes, a harmadik hónapban van. A felesége tud rólam illetve hogy feleségül akart venni engem.

2017. dec. 16. 17:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is sokat képzelsz magadról.

Azért, mert TE a kávézó közelében laksz és oda jársz rendszeresn, ő már nem is mehet oda? Az meg sem fordul a fejedben, hogy szereti azt a kávézót, mert tököm tudja finom a kávé, vagy nagyon hangulatos a hely?

Szerintem ha a feleségével már a 2. gyerkőcöt várják, akkor kisebb gondja is nagyobb annál, hogy Téged idegesítsen.

2017. dec. 16. 18:17
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha jól értem az a baj hogy te kikosaraztad és nem lett depressziós, öngyilkos, nem omlott össze körülötte a világ hanem tudta hogyan kell továbblépni. Szerintem egy erős ember ha képes volt arra hogy összeszedje magát és túlláőjen rajtad.

Ha tényleg azt látod benne hogy mit vesztettél és ez zavar akkor ne járj abba a kávézóba. Te is találsz majd olyat aki feleségül vesz, gyereket szülhetsz ls családod lesz.

2017. dec. 16. 18:57
 13/16 anonim ***** válasza:

Nagyon nagy jelentőséget tulajdonítasz magadnak :D

Pedig hidd el, nem miattad jár oda, senki nem akar téged idegesíteni:)

Nem foglalkoznak veled, ha miattad járna oda, a feleségének már feltűnt volna. Mégis vígan jár oda a parjával és a gyerkőccel együtt.

Senki nem foglalkozik veled, nyugi :D

Az asszonyka a második babát várja...

Nem kell ennyit beleképzelni, sőt, semennyit.

2017. dec. 16. 18:59
 14/16 anonim ***** válasza:
Egy négy évvel ezelőtti négy hónapos kapcsolat nem hagy ám ilyen mély nyomokat az emberben, nehogy azt hidd. Nem körülötted forog a világ, te viszont miattuk őrlődsz ami elég vicces.
2017. dec. 16. 19:04
 15/16 anonim ***** válasza:

Van babarész a kávézóban?

A bikásparknál van egy hely, ahol van, és ez borzasztó ritka, távolabbról is szoktak odajárni.

Ha nincs, gondolom ő is a közelben lakik, és az egy jó kávézó a többihez képest.

Talán kevésbé zsúfolt, talán jobban főzik a kávét, talán nagyobb a választék, talán stabilak a székek, vagy csak szimplán ő is szerette azt a helyet.

Én is meg szoktam fordulni az exeim kedvenc helyein, mert én is szeretek ott lenni, nem azért, hogy összefussak velük.

2017. dec. 16. 19:39
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Az évekkel ezelőtti 4 hónapos kis kapcsolatocskát már rég elfelejtette.

El van foglalva a gyerekével és a terhes feleségével. Xarik rád.

2017. dec. 16. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!