Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tanácsolják itt sokan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tanácsolják itt sokan azt, hogy egy férfi ne legyen őszinte játssza meg magát?

Figyelt kérdés

Néha azt látom, hogy olyan férfiatlan tanácsokkal látják el az illetőt, mint ne beszélj a gyengeségeidről, ne legyél őszinte, vetíts, el ne mond, hogy szűz vagy még, mondj menőnek tűnő szöveget, ezek mind férfiatlan tanácsok.

Egy férfi akkor férfi, ha bátran mer őszinte lenni, nem csak az erősségeiről beszél, ha esetleg nem volt még nővel azt elmondja és az okát is és persze akkor férfi, ha nem feleslegesen fecseg, hanem akkor beszél, ha jönni kell.

A legnagyobb fertő a pua, mert egy egész üzletágat alakítottak ki a hazugságokkal, hogy véletlenül se add magad ne legyél az aki vagy, hanem legyél egy gátlástalan pszichopata. Néztem róla videókat, olvastam az írásukat is és a kezemet a fejembe temettem, hogy ezért sokan fizetnek és milyen magas árakon.

2017. dec. 14. 17:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert sok itt a tini es azok mindent tudnak csak a lenyeget nem. ;)
2017. dec. 14. 17:31
 2/5 anonim ***** válasza:
És ki a valódi önmagad? Az a gátlásos pnci, akivé neveltek/formált a környezeted vagy az a felnőtt magabiztos férfi, akivé tudatosan formálod át magad? Kisgyerekként is gátlásos voltál vajon? Akkor most melyik a valódi önmagad? :D
2017. dec. 14. 17:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát azért nem árt, ha az ember tisztába van önmagával, az elveivel, értékeivel. Ez nem csak társaságban tanulható.
2017. dec. 14. 17:40
 4/5 Diavolino44 ***** válasza:

En pua-nak tartom magam. De soha az eletbe nem adtam olyan tanacsot, jatszd meg magad, ne legyel oszinte.

Szuzesseg az mar mas kerdes kicsit, de itt is attol fugg, ki hogyan akarja elveszteni.

Ha egyutt vannak egy ideje, s a lany odaig van erte, zero problema azt mondani, hogy szuz vagyok, s megtisztelo lenne veled elveszteni.

Ha a fiu es a lany kozott sokkal lazabb a kapcsolat, de a srac mar nagyon ra van porogve a szexre akkor erdemes hazudni rola. De akkor se akkorat, hogy az kitudjon derulni. Pl parszor szexeltunk az elozo kapcsolatomban, de nem ereztem a kotodest , igy szakítottunk. Igy a lany tudni fogja, hogy azert benazik az elejen mert tapasztalatlan.

De mondom, ez nagyon szituacio fuggo. Ertelmes nonel akivel a srac hossztavra tervez, siman lehet oszinte.

2017. dec. 14. 17:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Azért, hogy ne kövessék el ugyan azokat a hibákat a nőkkel, és ne sérüljenek ők is.

Köze nincs a pua-hoz, én nem is olvastam pua-t, csak volt dolgom nőkkel, és rájöttem. De nem volt kellemes az oda vezető út, és a felismerés sem. De ez van.

2017. dec. 14. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!