Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik, hogy csak úgy tanulom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy csak úgy tanulom meg, hogy mekkorát veszítettem, ha már soha többé nem áll szóba velem?

Figyelt kérdés

Nagyon megbántottam őt, többször is szavakkal, pedig világraszóló szerelem lehetett volna a miénk. Márt nem beszélünk pár hete, de nem sikerül elfelejtenem őt. Rajongtunk egymásért, szerelmet vallottunk a másiknak (netes ismerkedés).

Vajon ő is így érezhet, vagy már túlléphetett rajtam?

2018. júl. 21. 11:42
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
94%
Ne haragudj ha vki nem akar talit,annak oka van,és az nem megoldás ha b...u leszel vele,meg az se ha zaklatod mert te elképzelted ő a tiéd lesz .. Lépj tul,o már szerintem rég ismerkedik mással,közbe is ismerkedhetett,nem kell futni senki után,mert ledob a szekér.
2018. júl. 21. 12:03
 12/42 anonim ***** válasza:
94%

Jaaa, hogy el lettél utasítva, te meg leoltottad.

Maximálisan megérdemled az állapotot, amiben vagy.

2018. júl. 21. 12:07
 13/42 A kérdező kommentje:
Kétlem, hogy ismerkedne mással, velem sem ismerkedni akart, mert nem rég lett vége egy többéves kapcsolatának, csak beleszeretett, ahogy én is belé. Ha mégis, akkor minden szava hazugság volt irányomba. Nem adom fel, mert ő is mondta, hogy én voltam a mindene, a csoda az életében, de türelmesebbnek kellett volna lennem, hogy eldöntse, rendezze magában a dolgokat az érzéseit illetően, illetve, hogy akar-e ilyen hamar új kapcsolatot.
2018. júl. 21. 12:07
 14/42 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem te elképzeltél vmit ami nincs,v amit ő nem akar és ezt tudtora adta erre bepöcentél h kis álomvilág leomlott,és leoltottad,netes ismerkedésnél tali nélkül nincs szerelem.nem oknélkül háritotta talit kezdem érteni,gondolom megrémült h már most ugy kezeled mintha a feleséged lenne örökre.. Pszichologus tud segiteni.
2018. júl. 21. 12:12
 15/42 A kérdező kommentje:

*belémszeretett.

Teljesen félreértitek. Ő nem az az ismerkedős fajta, meg könnyen elengedős, számtalanszor erején felül kitartott mellettem, amikor más már talán végleg elküldött volna. Ennek sem az az oks, hogy gáz lennék, egyszerűen voltak dolgok, amik nem igazán megmagyarázhatóak (nem másik ember egyikőnk részéről sem), ha két ember szerelmes egymásba, s emiatt adtam hangot a nem tetszésemnek, csak nyersre sikerült a viselkedés.

2018. júl. 21. 12:12
 16/42 anonim ***** válasza:
100%
Ha két ember szerelmes akkor találkoznak neten nem leszel szerelemes.. Ő még találkozni se akart veled,de biztos hulla szerelmes volt. Azért tojik rád hetek ota és vigan el van az se érdekli h a világon különben keresne, ha ez a szerelem hát érdekes..
2018. júl. 21. 12:15
 17/42 A kérdező kommentje:
Fél évig pár nap kihagyással minden nap beszéltünk egymással, rajongtunk a másikért, ez kétségtelen. Te elcsesznél fél évet az életedből arra, akibe nem vagy szerelmes, attól függetlenül, hogy még nem talákkoztatok személyesen? Abban igazad van, hogy a tettek mutatják meg, én is ezzel érveltem neki többször, nem mindig diplomatikusan. Ez meg még inkább elvette a kedvét a talitól. Nagyon félénk, óvatos ember, mondjuk megértem, hogy miért, korábbi tapasztalat miatt. Áhhh, csak szeretem a mai napig, képtelenség őt elfelejteni.
2018. júl. 21. 12:20
 18/42 anonim válasza:
53%

Kérj bocsánatot. És hívd el egy vacsorára.

Ha élmény ok, hanem bukta a szerelemnek...

2018. júl. 21. 12:22
 19/42 anonim válasza:
* elmegy
 20/42 A kérdező kommentje:
Én léptem le végül, mert már nem bírtam, hogy akármit teszek, mindig a rosszat hánytorgatta fel, nem az értékeimet, törekvéseimet, iránta érzett szerelmemet nézte. Mégis miért kéne nekem elvárni, hogy ő keressen?
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!