Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl valakin, akit a saját hibámból veszítettem el (sőt sosem szereztem meg)? 22/N
Van egy srác, aki nekem iszonyatosan tetszik, mostanra beleszerettem. De teljességgel lehetetlen, hogy legyen köztünk valami. Ugyanis van barátnője. És bizton tudom hogy szereti, nagyon, és maximálisan hűséges, és nem fognak szakítani, legalábbis még sokáig nem, szóval várni rá is lehetetlenség.
Nagyon nehéz elengednem őt, mert régen próbálkozott nálam, de akkor még nem tetszett egyáltalán, és fáj hogy elvesztegettem egy nagy lehetőséget, és hogy megvolt az esélyem, csak nem éltem vele. Amikor a barátnőjével látom, tudom hogy mi lehetnénk azok, ha akkor jobban szemügyre veszem.
De nincsenek negatív érzéseim a barátnője felé, mint ilyenkor a lányoknak lenni szokott. Sőt, inkább úgy tekintek rá, mint a jobbik énemre, aki nem követte el azt a hibát, amit én.
A srác személyében valami nagyon jóról maradtam le, mert igen jól néz ki, és mellé belsőre nagyon értékes. 💔 :(
Addig nem érdekelt, amíg nem lett foglalt. Nem értem az ilyet, pedig én is nő vagyok.
Ha valaki nem jön be, akkor gond nélkül lépek tovább, elvégre nem érdekel. Hidegen hagy, hogy hogy alakul innentől a szerelmi élete, és közöm sincs hozzá.
Egyéb esetben meg ha kezdeményez, akkor adok egy esélyt, aztán vagy bejön, vagy nem.
De sose kesergek azon, hogy miről maradtam le.
eddig én is azt hittem, hogy a foglalt férfiak sokkal jobban tetszenek a nőknek.
de természetesen velem ez sincs így, van barátnőm, de pl utcán rám se néznek a csajok. nem akarok én semmit, de néha olyan jót tenne az egómnak egy-egy kacér pillantás, mosoly stb...
munkahelyen ugyanez mindenki távolságtartó, mert tudják h a barátnőmmel élek együtt.(vagy szimplán csak nem jövök be nekik)
25/F
En no vagyok, de ugy gondolom, h ez neked igazabol nem érzelmi kudarc, hanem az, h látod, h attol független h neked nem kellett, másnak igen es most boldogok.
Es igazabol most sem azert nem tudod elfelejteni, mert annyira ragaszkodsz erzelmekben hozza.
Nyilvan oka volt annak, h akkor nem tetszett vmiért.
Ha most hirtelen ott állna előtted, lehet a pillanatnyi hév, öröm megvolna, de nem erzem az irasodbol, h tartósan tudnád pt értékelni.
Fogadd el, h tovabblepett es összejött valakivel, h mar nem azon agyal, h teged hogy tudna meghódítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!