Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fiatalon sosem viszonozták a szerelmemet, akkor lehet hogy már egyáltalán nem tudok szeretni? Ettől félek. Alkalmiban is veszítettem el. Szerinted?
Tizenévesen kb 12-20 éves korom között voltak 5-en, akikbe szerelmes voltam. Valakibe fél évig, de jellemzően inkább 1-1,5 évekig. Soha egyik sem viszonozta, de ezen túl még más ide kapcsolódó módokon is szereztem egyéb lelki sebeket. Úgy vagyok vele és ez mélyen belém van ivódva, hogy engem romantikusan senki nem tud szeretni. (A családdal, barátokkal rendben vagyok.)
Most 24 éves vagyok és a legutolsó óta, ilyen jó 4 éve nem voltam szerelmes. A szüzességemet egy viszonylag alkalmi kapcsolatban vesztettem el (a negyedik randin feküdtünk le és utána egy hónappal már nem is beszéltünk) 20 évesen. Azóta másfél tucat szexuális partnerem volt. Volt egy kapcsolat-szerűségem fél évig, de ott sem szerettem a másikat. Ez már örökre így fog működni?
1: Rajtam múlik hogy leszek szerelmes? Szóval ezt akarni kell és megtörténik? Vagy van valamilyen anyag, amitől hirtelen szerelembe esek?
2: Nem volt meg benned sosem az, hogy beléd már nem lehet szerelmes senki? Mert nekem ez nagyon ott van már és sokszor így rontok el ismerkedéseket is, vagy nem tudom komolyan venni már, hogy a másik érez irántam valamit tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!