Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kalandozásnak indult, de érzelmek születtek. Sokat veszítettem, mikor valamiért elveszítettem. Miért?
Hoppon maradtam, de nem akarok gonosz kommenteket.
Inkább rávilágítást, ha valami elkerülte a figyelmemet. Vagy tanácsot, hogy lehessek én a "befutó". Tanácsot, mit kellett volna másképp csinálnom.
Egy nap, hónapokkal ezelőtt, nagyon közel kerültünk egy sráccal, akivel előtte csak olyan, néha látott arcok voltunk, akik közt az interakció kimerült a köszönésben és elköszönésben, de azt is csak úgy, hogy kollektíve mindenkinek szólt. Egy ismerős ismerőse volt.
Ezen a napon amit elkezdtem mondani, nagyon közel kerültünk, és mindketten iszonyatosan kívántuk egymást. Feljött hozzám, és a többi egyértelmű... Nagyon jól sikerült. Az ágyban egyébként nagyon odafigyelt rám, hogy nekem jó legyen, és ez nagyon tetszett benne. :)
Akkor még egyikünk sem érzett szerelmet. Ha volt is a felszín alatt kialakulóban ilyesmi, arról a klasszikus értelemben nem vettünk tudomást. Nem kezdtünk el járni, randizgatni. De nem is vágytam erre, úgy éreztem csak elrontana mindent. Bezzeg a másik szexuális kívánása, az túl volt fűtve köztünk. Ópiumnak éreztem az általa nyújtott orgazmust. Azt kaptam, amit akkor akartam tőle. Hogy fussunk össze, és torkolljon fergeteges szexbe. 1-3 hetente került sor erre. Beszéltünk is erről, ő is így akarta. Azt mondtuk, ha idővel több alakul ki, akkor az lesz, de addig is élvezzük amit a másik nyújt, és nincsenek szabályok.
Aztán megjelent mellette egy lány. Egy szüzike. Hát, vele aztán biztos voltak szabályok. Ezt gúnyosan meg is jegyeztem. Mert velem, lám így élvezi, mégis kezd egy olyannal. Zavarni kezdett a lány a közelében, nem akartam elveszíteni a srácot. De felbukkanása után egyszer vagy max kétszer ha szexeltünk még, azután visszautasított.
Egyértelmű volt, hogy a szüzike miatt, nem is tagadta. Reméltem hogy majd visszajön hozzám, mert az a lány biztos hogy nem adja oda magát neki egy jó darabig. Nem nyújtja azt, amit én, talán soha ha nem olyan jó az ágyban mint én, egy jó darabig legalábbis biztos hogy semmit. Kincsivel a visszautasításom után hivatalosan is járni kezdtek, de csak több hónapra rá lett köztük szex, ezt egy elszólásból tudom. Pont, ahogy gondoltam.
A barátnője egyébként jól utál engem, az fix, szóval tud a dolgokról. :D Gondolom eszi a fene. Én rá szoktam játszani a srácnál meg a lánynál is, hogy egyiket emlékeztessem, a másikat meg bosszantsam. Mostanra már járni is járnék a sráccal, ha lehetne. :/
Na mindegy. Igazából már asszem 1 éve vannak együtt. Akár kereshetnék valaki mást is lassan, gondolom. Ideje továbblépnem. Eddig még nem zártam le, mert visszavártam, meg ilyenek.De talán majd most. De nem értem miért történt így. Jó, nyilván azért, mert beleszerett a lányba, míg felém dugópajti érzései voltak. XD Elvégre nekem is ilyen érzéseim voltak, nem voltam szerelmes. De akkor is furcsa.
Együtt látnom őket rossz, sajnos. Mert ha csak egy kicsit is másképp alakult volna/alakítottam volna, akkor most ÉN járnék vele, VELEM lenne, és VELEM csinálná amiket azzal a lánnyal. Nagyon utál engem. :D Pont ezért, hogy gondolom békítse a csajt, hideg velem a srác, de ez meg csak oda vezetett, hogy a többiek megsejtették hogy volt köztünk affér. :D De rajtam kívül mindenki nagyon imádja a csajt, mert ő annyira cuki, annyira aranyos. XD
Annyira örülsz annak, hogy a csaj utál téged...de miért??? Miért jó az, hogy mások is tudják, hogy téged csak kefélgetett? Jó hogy utál a csaj, hát a pasiját akarod :D ezt tuti tudja vagy látja rajtad.
Én is jártam tini koromban hasonló képpen, mint te most. Elhiszem, hogy rossz, de fogadd el hogy a fiúnak a másik lány kell és kész. Keress egy pasit magadnak és felejtsd el őket!
Lány vagyok, de még így is annyira irigynek tűnsz, hogy olvasni is rossz.
Szerintem felejtsd el ezt a csókát. Csak azért gondolsz így vissza rá, mert igazából sosem lehetett a tiéd, és ez piszkálja a csőröd. Ez ilyen birtoklás vágy, tudod, mindig az kell, aki elérhetetlen.
A csajt meg hagyd ki a buliból. Te is voltál egyszer szűz, de magadra nem hiszem, hogy azt mondod, hogy milyen béna voltál. XD Az új lányt pocskondiázni nagyon szánalmas, ő miről tehet mégis?
Ez az ostoba, irigy liba tankönyvi példája.
Látom zavar, hogy nem ütötted nála meg a mércét egy kapcsolatra, de a "szüzike" igen.
A kérdésed, hogy miért alakult így. Az írásodból és a jól elhelyezett ikszdékből azt mondanám, hogy a testeden kívül nincs igazán sok más, amit értékelhetett volna.
Na pontosan ezért nem tartom értelmét a szexkapcsolatoknak, meg a csak "szexre" összejárásnak (akár két idegenről van szó, akár az exxel való összejárást-az is csak az egymástól való leszakadást gátolja meg). A szex így vagy úgy, de nem működik teljesen érzelem mentesen, egyfajta kötődést kialakít, legalább az egy fél az összejárások alatt törvényszerűen elkezd többet érezni, aztán ha a másik talál valakit akkor meg jön a vergődés.
Ezt eltoltad, már nem tudsz mit csinálni, mikor még összejártatok akkor kellett volna beszélni erről és megpróbálni komolyabbra fordítanotok a dolgot, amennyiben meg nem jött volna össze a kapcsolat akkor meg a dugást is befejezni. Tudom én, hogy megvan az only szexre összejárogatásnak a maga izgalma, stb., de az utána következő vergődésben többet lehet veszíteni.
29F
#7: Értelmes, felnőtt ember tisztában van azzal, hogy nála működőképes vagy nem a szexkapcsolat. 2 ilyen ember között simán működhet a szex, mindenféle érzelem nélkül.
A gond ott kezdődik, hogy a legtöbb ember önismerete egyenlő a nullával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!