Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elveszítettem azt az embert, akit nagyon szeretek. Nem tudok es akarok tovabb élni nélküle. Mit tegyek?
Nem rágódom mar a múlton, elfogadtam ami történt. Értékelem az életemet, nagyon sok szep dolog van, aminek örülhetek. Nem vagyok depressziós. Viszont az életem álma az volt, hogy a szerelmemmel családom legyen es boldogok legyünk. Elveszítettem őt egy éve, es habár azota megpróbáltam nélküle folytatni, nem bírom tovabb. Nem tudok mást szeretni es egyedül nem szeretnem folytatni. Egyfajta nyugalom van bennem es fájdalom egyszerre. Kértem tobb szakember segítségét, akik egy idő után megállapították, hogy rendbe fogok jönni, nincs velem nagyobb probléma. Nincs is, egyszeruen csak nem akarok nélküle élni tovabb, es ezert kilátástalannak érzek mindent, hiába jo az életem. Belefáradtam az egészbe.
Szeretnék egy jo módszert, amellyel véget vethetnék az életemnek.
Aki véget akar vetni az életének az nem a gyakorikerdesekre írkál. Egyszerűen unatkozol és sajnáltatni akarod magad. Ehhez keresel partnert itt. Ha ez a cél, sok sikert.
Amúgy meg lépj tovább, menj el pl. nyaralni valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!