Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Be akarok szólni az exemnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Be akarok szólni az exemnek, hogy tennétek?

Figyelt kérdés

Több év után felkeresett, hogy szeretne újra velem lenni. Lehazudta a csillagokat az égről, de én elzavartam a kialakuló kapcsolatom miatt. (Mellesleg 2 hét után már lett nője.) Na már most, én tisztában vagyok azzal, hogy csak azért keresett meg, mert az összes kapcsolata kudarcba fulladt. Többnyire miatta és azért is, mert a lányok nem illettek hozzá. Én azóta jó helyen dolgozom, másoddiplomámat csinálom, ő meg 35 évesen sehol se tart. Ott hagyta a bejelentett munkahelyét, és értékesít. (Mivel ismerem, tudom, hogy nincs olyan temperamentuma, hogy az jövedelmező legyen, illetve amúgy sem olyanok az emberek már, hogy mindenre 10-20n ezreket dobáljanak ki.) Röviden tudom, hogy irigy rám. Azért, mert ő mindig is kapzsi és pénzorientált volt. Találkozni akar velem, és a képembe vágta, hogy újra nője van. Na már most. Én nagyon szeretem a párom, és komolyan tervezek vele. Eltudom képzelni, hogy férjem legyen és gyermekeim apja. Most ezt a kis kullancsot végleg el akarom taposni. Sok fájdalmat okozott, igaz, ebből merítettem erőt. Állandóan a páromról kérdezget és úgy érzem, hogy bele akar kavarni. Tudom, hogy nem a FB a minden, de ott látja rajtam, hogy végre boldog vagyok. Amúgy csak "haverként beszélgetünk". Ami szerintem nem mehet tovább, mert én személyeskedést is érzek benne.

Ti mit tennétek, hogy kicsesszetek vele? Vagy legalább, hogy betudjak neki szólni?

Telefonszámom nem tudja már, csak FBn beszélünk. Amúgy is tudja, hogy elköltöztem, csak azt nem , hogy hova. Ha beszólok neki, úgy is tiltani fogom örökre.

Köszönöm a válaszokat.

2016. jún. 8. 16:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Minek beszólni?

Én egyszerűen nem válaszolnék neki, ha nem akarok beszélgetni vele.

Semmi értelme ilyen kicsinyesen vergődni a "bosszún", szerintem bármit mondasz, szánalmas. Nem is értem, eddig minek beszélgettél vele.

2016. jún. 8. 16:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

1.:Eleg alacsonyszintu dolog ez a kicseszosdi.

2.:Minek beszelgetsz vele facebookon ez nevetseges

3.: ugy tudsz vele "kicseszni" ha megszunteted vele a kommunikaciot, nem beszelgettek "baratkent" es eled a boldog eleted.

Bar ugy tunik a boldog eleted nem is olyan boldog ha arra forditod az energiad hogy massal hogy tudnal kicseszni. Lehet hogy au exed ket het utan mar mas novel volt de te is eleg gaz vagy.

2016. jún. 8. 16:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát nézd, ha értelmes ember vagyok akkor egyszerűen csak ignoráld. Bár ha így váltatok el meg ez a véleményed róla, akkor nem értem hogy tudsz vele "haverként beszélgetni"... Ha nem akarod hogy keressen, akkor írd azt neki, te mész balra, ő jobbra, aztán törlöd és ennyi.
2016. jún. 8. 16:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Szánalmas ez az egész bosszú dolog. Minek figyelgeted? Ha egyszer szakítottatok és így elmérgesedett a kapcsolatotok, akkor töröld a fb-ról, töröld a telefonodból és töröld az életedből. A bosszút meg bízd a sorsra, sokkal jobban elrendezi, mint te.
2016. jún. 8. 16:42
 5/5 Sunshinedoll ***** válasza:

Te hány éves vagy?

Őszintén szólva nem értem, miért akarsz erőt belefektetni egy ilyen emberbe lol. Hagyd a francba, ha meg zaklat téged, hívd rá a rendőrséget agy veresd meg, te meg élj boldogan nélküle.

2016. jún. 8. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!