Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja lehet velem az exemnek?
Lassan fél éve szakított velem azzal az indokkal, hogy nem szeret többé. Azóta egyszer bepróbálkoztam nála, de azt mondta, már más iránt táplál érzéseket, de lehetünk barátok, találkozhatunk is akár. Én ebbe beleegyeztem, és néha szoktam neki írni, mert emberként még mindig fontos számomra. Ő volt az első komolyabb kapcsolatom, előtte pedig sokáig jó barátságban voltunk. Azonban a szakítás óta egyszerűen hihetetlenül lekezelő hangot üt meg minden beszélgetés alkalmával. Az előttem lévő barátnőjével a szakítás után ugyan úgy normálisan volt képes kommunikálni, engem miért kell úgy kezelnie mint egy rongyot?
De talán nem is ez a fő gond, hanem a barátai. Régebben állandóan piszkáltak a szakítás előtt, ahogy utána is. Most pedig érkezett egy anonim üzenet, amit a hangvételből feltételezve ők írhattak. Komolyan nem értem mi rosszat teszek azzal, hogy próbálok vele kedves lenni. Egyszerűen hiányzik néha, mint barát. Ha ő ezt a helyzetet képtelen felnőttként kezelni, miért nem utasította vissza a barátságot?
Talán mostmár úgy gondolja,hogy jobb lenne,ha nem beszélgetnétek többé,csak nem tudja hogy elmondani.
Elhiszem,hogy hiányzik,de ne hagyd,hogy lekezelően viselkedjen veled.
Próbáld mások társaságát keresni,az övét meg felejtsd lassan el.
Zárd le ezt a kapcsolatot minél hamarabb!!!
Most azért keresed az Exed társaságát, mert Ő megérti milyen nehéz helyzetben vagy.....ez nem igaz, mert Ő már másnál vigasztalódik, csak saját magát nyugtatja azzal, hogy segít és akkor majd Neked jobb lesz, miközben porig aláz.
Keressél valakit aki szeret és foglalkozik Veled, az exedet meg hagyjad ott a sleppjével együtt.
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!