Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Az élettársam mintha megőrült volna. Kitalálta, hogy nyitott kapcsolatot akar. Vagy szakítsunk, ha nem akarok nyitott kapcsolatot.
Szerintem szakíts.
Ez nem más, mint hogy rájött az ötperc, és még más nőkkel is szexelni akar, lebukás veszélye nélkül. Cserébe te is mehetnél... de hidd el, ez a verzió valójában nem jöhet szóba. Arról nem is beszélve, hogy kiakadna, ha neked több partner összejön, neki meg egy se.
Szóval neki más nők kellenek, de fél kilépni a kapcsolatból, melletted keresi az utódodat, és úgy gondolta, hogy ez jobb lenne ha nem kéne bújkálni se.
A helyedben fognám, és kivágnám a fenébe. Menjen nyugodtan csajozni, de te nem fogod közben otthon mosni az alsógatyáit, meg főzni a vacsorát.
Első vagyok.
Szerintem mindegy, hogy miért.
Akkor is tény marad, hogy ez neked így nem jó, és a szakítás jobb megoldás lenne.
Neki is ez lenne a jobb, csak ő gyáva ezt kimondani, de előbb-utóbb megjön a bátorsága, és kitesz akkor ő téged.
Ezt meg minek kivárni?
Zárjátok most le a kapcsolatot, és mindenki keressen olyan partnert, akivel egyformán látják a dolgokat. Ha neki nyitott kapcsolat kell, akkor találjon rá partnert (sok sikert).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!