Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az exem szülinapjára akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem szülinapjára akarok írni üzit. A megszólítás lehet hogy kedves xy?

Figyelt kérdés
Mert szerintem a Drága xy az már túl személyes. A másik kérdés: Ti megpróbálnátok újra meghódítani az exeteket, ha van már párja, igaz még csak pár hónapos? De éreztek még magatokba annyi érzelmet... meg ti is sokat változtatok.
2016. márc. 10. 17:14
 1/7 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Szerintem dobd meg egy sima "Boldog születésnapot"tal, és hagyd békén a jelenlegi kapcsolatát.
2016. márc. 10. 17:18
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm
2016. márc. 10. 17:52
 3/7 VirágésBence ***** válasza:
100%
Gondolom nem véletlenül az exed, nem működött, akkor meg nem értem, hogy miért akarod újra meghódítani, lehet, hogy a mostani kapcsolata tök jó, akkor miért akarod tönkretenni? Ha nem vagy önző nem teszed.
2016. márc. 10. 18:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Az én páromnak is most lesz a születésnapja, és így olvasva ezt a kérdést, legszivesebben kitekerném a nyakad! Nem véletlenül vagy csak az exe, és hiába pár hónapos, lehet hogy boldogabb mint veled bármikor volt. Bocsánat a hirtelen bunkó stílusért, de ez felhúzott! Ha valaha is szeretted őt, akkor engedd el, hiszen már túltette magát rajtad! Ne akard mások boldogságát tönkretenni! Vège van! Dolgozd fel!
2016. márc. 10. 18:56
 5/7 anonim ***** válasza:
nagyon gáz hogy koslatsz utána
2016. márc. 10. 19:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem koslatok, csak egy kérdés volt. Nagyon megszerettem, ezért nehéz őt elengednem. Persze nincs jogom, és nem is akarok beleszólni a kapcsolatába. Bocs, ha felhúztalak titeket. Köszönöm a válaszokat!
2016. márc. 10. 19:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én páromnak egyszer az exe írt egy Boldog Szülinapot sms-t...az hogy nem esett valami jól az nem gyenge kifejezés,hagyd őket. :)
2016. márc. 11. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!