Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos elveszítettem akit nehezen megtaláltam. Mégis mit tegyek, hogyan szerezem meg?
Figyelt kérdés
Nagyon hasonlóak vagyunk,nehezen találtuk meg egymást :(
hasonlóan gondolkodunk
mind a ketten csendesebbek vagyunk!
gondolom mind a ketten arra várunk hogy a másik lépjen valamit....
#kapcsolat megszakitása #kapcsolat elvesztése
2015. szept. 17. 07:51
2/12 anonim válasza:
Még nincs elveszítve. :) De ehhez tényleg többet kellene tudni, mert ennyiből nem lehet segíteni.
3/12 anonim válasza:
Légy bátor,ne várj,hanem lépj. :)
4/12 anonim válasza:
"Mi az hogy elvesztetted, ez nem egy zsebibaba amit csak úgy el lehet veszteni."
Egyébként mi történt?
5/12 anonim válasza:
"gondolom mind a ketten arra várunk hogy a másik lépjen valamit...." - Ezt miből gondolod?
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi Siva001!
Már léptem ,üzenetet írtam neki!
Remélem,hogy nem veszítem el teljesen ,ha már megtaláltuk egymást,rossz lenne elveszíteni egymást :( ,mert hasonlóak vagyunk!
Nem volt közöttünk semmilyen veszekedés sem,se konfliktus...stb
Nagyon remélem ,hogy válaszol és hogy írni fog nekem,mert várom az üzeneteit!
2015. szept. 17. 11:46
7/12 anonim válasza:
"Nem volt közöttünk semmilyen veszekedés sem,se konfliktus...stb" - hosszú távon minden kapcsolatban előjönnek konfliktusok.
8/12 anonim válasza:
Gratulálok,hogy mertél lépni.Szorítok,hogy pozitív visszajelzést kapj.:)
10/12 anonim válasza:
Sajnos ez a kérdés se rólam szólt, mert én nem kaptam üzenetet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!