Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sajnos elveszítettem akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnos elveszítettem akit nehezen megtaláltam. Mégis mit tegyek, hogyan szerezem meg?

Figyelt kérdés

Nagyon hasonlóak vagyunk,nehezen találtuk meg egymást :(

hasonlóan gondolkodunk

mind a ketten csendesebbek vagyunk!

gondolom mind a ketten arra várunk hogy a másik lépjen valamit....

#kapcsolat megszakitása #kapcsolat elvesztése
2015. szept. 17. 07:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Utolsó, osztom. :)

Énis arra várok, hogy keressen a leányzó... De úgy érzem nem fog, ennyi volt. :)

2015. szept. 18. 10:19
 12/12 anonim ***** válasza:

11-es Igen, én is sokat írogattam a lánynak, érdeklődtem... De ha én nem írok akkor nincs beszélgetés. Már hetek óta.. Pedig mindig el tudtunk beszélgetni mindenről. De úgy látszik én le vagyok szarva, valószínű csak udvariasságból csinálta. Lehetnének egyértelműbbek is, vagy őszintébbek, hogy ne zaklassam tovább, vagy valami ilyesmi :D

Sajnos nem értem az ilyet...

2015. szept. 18. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!