Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Úgy érzem teljesen elveszített...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem teljesen elveszítettem önmagam lehet valamit kezdeni ezzel?

Figyelt kérdés
Mostanság úgy érzem kezdek egyre jobban megkeseredni. Pár éve még hittem a nagy szerelmekben, tervezgettem a mesés esküvőmet és alig vártam hogy a párommal gyereket vállaljunk. Annak a kapcsolatnak vége lett most mással vagyok, és úgy érzem az egésznek semmi értelme, fölösleges a házasság pár év múlva úgy is megunjuk egymást gyereket vállalni meg végképp hisz úgy se lenne normális családja. Egyszerűen már nem tudok hinni azokban amikben régen és ez nem tetszik. Valahogy lehet ezen változtatni?
2016. máj. 23. 11:58
 1/3 A kérdező kommentje:
A félreértések elkerülése végett az előző kapcsolatomnak én vetettem véget tehát nem azért kerültem ilyen állapotba mert elhagytak és nem is gyűlölködéssel lett vége a dolognak.
2016. máj. 23. 12:00
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

Nekem az új párom adott reményt és erőt, hogy újra tudjak ebben hinni. Viszont vele is az utóbbi idők konfliktusai miatt, kezdek újra kiábrándulni az egészből és úgy érzem felesleges az egész, inkább lennék szabad...

Szerintem egy jól működő szerelmi kapcsolat kell ahhoz, hogy újra hinni tudj ebben.

2016. máj. 23. 12:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok,annyi különbséggel,hogy így bántak velem.De hiszek benne,hogy jön majd valaki,aki miatt érdemes lesz újra hinni dolgokban.Próbálom az élet apró örömeit megtalálni,jót cselekedni,jót tenni másokkal.Futok,edzek,lefárasztom magam.Kutyázok,próbálok nem agyalni.Lehet nem a megfelelő emberrel vagy együtt.
2016. máj. 23. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!