Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ki hogyan barátkozott meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan barátkozott meg a gondolattal, hogy az egyetlen igaz szerelme nélkül kell leélnie az élete hátrelévő részét?

Figyelt kérdés
Nem kérek kioktatást. A saját történeteiteket szeretném olvasni, ha lehet, nem és kor megjelölésével. Köszönöm.

2018. júl. 20. 21:02
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem az emberek legalább 90%-a -nemtől függetlenül- sajnos nem az egyetlen igaz szerelmével éli le az "élete hátralévő részét" 😐
2018. júl. 20. 22:24
 22/43 anonim ***** válasza:
74%
Tapasztalat, mindig van másik.
2018. júl. 20. 22:25
 23/43 anonim ***** válasza:
64%
A másikat nem biztos, hogy ugyanúgy lehet szeretni.
2018. júl. 20. 22:26
 24/43 A kérdező kommentje:

#21 Ebben egyetértünk.

#23 Ebben is.

2018. júl. 20. 22:30
 25/43 anonim ***** válasza:
29%

most a született július 4.én című film ugrott be.

ott a srácot egészen fiatalon gerincen lövik és lebénul melltől lefelé,vagyis garantáltan szűzen kell majd meghalnia.

szerintem rettentő lehet ez.

mondjuk pinát azt azért nyalt,de fa-sz nélkül az sem lehet az igazi.

szóval szörnyű.

2018. júl. 20. 22:31
 26/43 anonim ***** válasza:
17%
könnyű, miután rájössz, hogy mekkora fa_szság a szerelem
 27/43 anonim ***** válasza:
76%
Ugyanúgy nem is fogsz szeretni soha senkit. Nem lehet két embert ugyanúgy szeretni, mivel mindenki mást hoz ki belőlünk. De attól, hogy más, még lehet csodálatos!
 28/43 A kérdező kommentje:

Még annyi, hogy nekem NEM TUD lenni egy másik, még ha akarnám se. Persze nem is akarom, de nem is lehet.

Börtön. Falak nélkül.

2018. júl. 20. 22:32
 29/43 anonim ***** válasza:
100%

Evekkel ezelott szakitottunk,o volt az a bizonyos..

Aztan azt hittem,hogy mar nem jelent semmit, de mindig eszembe jut.

Multkor olvastam egy irast, annyi volt a lenyeg,hogy ha most valaki feltenne neked a kerdest,hogy kihez fuznek az erzeseid,akkor ki jutna eszedbe? Egybol ugrott be..bar nagyon remelem,hogy csak a regi boldog emlekek, erzesek miatt es mar nemiranta erzek barmit is.. mert mar o is teljesen mas, kivul belul es en is..

Szomoru ez, remelem halalom napjan nem o lesz az utolso gondolatom :D akkor ereznem,hogy elvesztegettem mindent.

2018. júl. 21. 00:38
 30/43 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez volt velem is,mint veled,mintha magamat olvasnam :)

El fog halvanyodni, ahogy telik az ido..

Lehet,hogy sosem leszel tul rajta rendesen,de jobb lesz..legalabb az a hulye erzes nem lesz a mellkasodban egesz nap :) En mar annak is nagyon orultem,hogy elmult.

Tobb,mint 4eve ,hogy nem lattam, nem beszeltunk, neki mar lassan felesege lesz.

En meg azota is vele almodok neha.. es faj a szivem ebredes utan.

De aztan elmulik megint es mennek tovabb a napok.

Sajnos ez van.

2018. júl. 21. 00:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!