Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan barátkozott meg a gondolattal, hogy az egyetlen igaz szerelme nélkül kell leélnie az élete hátrelévő részét?
#21 Ebben egyetértünk.
#23 Ebben is.
most a született július 4.én című film ugrott be.
ott a srácot egészen fiatalon gerincen lövik és lebénul melltől lefelé,vagyis garantáltan szűzen kell majd meghalnia.
szerintem rettentő lehet ez.
mondjuk pinát azt azért nyalt,de fa-sz nélkül az sem lehet az igazi.
szóval szörnyű.
Még annyi, hogy nekem NEM TUD lenni egy másik, még ha akarnám se. Persze nem is akarom, de nem is lehet.
Börtön. Falak nélkül.
Evekkel ezelott szakitottunk,o volt az a bizonyos..
Aztan azt hittem,hogy mar nem jelent semmit, de mindig eszembe jut.
Multkor olvastam egy irast, annyi volt a lenyeg,hogy ha most valaki feltenne neked a kerdest,hogy kihez fuznek az erzeseid,akkor ki jutna eszedbe? Egybol ugrott be..bar nagyon remelem,hogy csak a regi boldog emlekek, erzesek miatt es mar nemiranta erzek barmit is.. mert mar o is teljesen mas, kivul belul es en is..
Szomoru ez, remelem halalom napjan nem o lesz az utolso gondolatom :D akkor ereznem,hogy elvesztegettem mindent.
Ugyanez volt velem is,mint veled,mintha magamat olvasnam :)
El fog halvanyodni, ahogy telik az ido..
Lehet,hogy sosem leszel tul rajta rendesen,de jobb lesz..legalabb az a hulye erzes nem lesz a mellkasodban egesz nap :) En mar annak is nagyon orultem,hogy elmult.
Tobb,mint 4eve ,hogy nem lattam, nem beszeltunk, neki mar lassan felesege lesz.
En meg azota is vele almodok neha.. es faj a szivem ebredes utan.
De aztan elmulik megint es mennek tovabb a napok.
Sajnos ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!