Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan barátkozott meg a gondolattal, hogy az egyetlen igaz szerelme nélkül kell leélnie az élete hátrelévő részét?
Mennyi idő alatt? Az egyik kérdésnél valaki azt írta, hogy 20 év alatt se lett túl a szerelmén. Lehet, hogy valaki szerint ez beteges, de szerintem meg teljesen normális. Ha tényleg szeretsz valakit, azon nem leszel "idővel túl". Beléd ég egy életre.
Az elején járok, nem tudom....
Talán majd egyszer lesz valaki, aki elfeledteti.
Én is az elején járok, de szörnyű. És nem igazán hiszem, hogy idővel jobb lesz.
Más valaki pedig már csak azért se lesz helyette, mert én nem akarom még valakivel végigélni ugyanezt.
Én leginkább azért nem akarok mást, mert ha emlékeztet rá, az a bajom, ha nem, akkor meg az, hogy miért nem...
Nem törvényszerű, hogy a következőt is elveszíted. De beengedni nehéz.
Nehezen, sőt a mai napig látom hetente 1-2x és ez elkerülhetetlen, ráadásul sokszor boldogan a barátjával együtt.
Szóval hosszú idő volt, aztán jött egy másik nő, nála szintén azt éreztem ő lehet az, de ő sem, de vele túl tudtam lépni az elsőn.
De őt a 2. nőt legalább nem látom.
Szóval k**úrvanagy szívás.
Az a nagyon durva, hogy nemcsak a nőket, hanem kb. az utcán a tűzcsapokat is hozzá hasonlítom.
És hogy nem tudok egy boltba úgy bemenni, vagy az utcán úgy végigmenni, hogy ne lássak meg valami tárgyat, ami őt juttatja eszembe.
Szerintem ez így nem egészséges, de ha ezt így elmondom egy pszichológusnak, akkor kiröhög, hogy másnak meg meghalt a gyereke autóbalesetben vagy kiderült, hogy rákos ő maga vagy valamelyik családtagja... én meg felnőtt férfiként nyafogok egy kis szerelmi bánat miatt...
Csak az a helyzet, hogy ha egy börtönné válik életem hátralévő része, az érzelmi teher szempontjából nem sokban különbözik az előbb felsorolt esetektől...
Basszus... :/
Már nem találkozunk többé. Vagyis már csak elvétve fogunk találkozni, ha még egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!